Mesaje de Sfântul Gheorghe 2024. Cele mai frumoase urări de trimis pe 23 aprilie

Sms-uri, felicitări și gânduri frumoase pentru toți cei care își serbează onomastica
Mesaje de Sfântul Gheorghe 2024. Cele mai frumoase urări de trimis pe 23 aprilie

Prăznuit în fiecare an pe data de 23 aprilie, Sfântul Gheorghe este unul dintre cei mai iubiți sfinți din calendarul creștin ortodox. Având în vedere că aproximativ un milion de români își serbează onomastica în această zi, ți-am pregătit un material cu cele mai frumoase mesaje de Sfântul Gheorghe. Găsești mai jos o serie de urări și felicitări prin care poți să-ți surprinzi plăcut apropiații în această zi de sărbătoare!

La Mulți Ani de Sfântul Gheorghe!

Românii care poartă numele Sfântului Gheorghe își sărbătoresc, pe 23 aprilie, onomastica. Gheorghe, Georgiana, Gelu, Ghergina, George, Gherghina – acestea sunt doar câteva numele care se serbează în această zi, marcată în calendarul creștin ortodox cu cruce roșie.

Iată mai jos câteva mesaje de Sfântul Gheorghe pe care să le trimiți celor care își celebrează onomastica!

  • „Să te înalțe Sfântul Gheorghe pe aripi de bucurie și să-ți aducă în dar un an plin de realizări și fericire! La Mulți Ani!”
  • „La Mulți Ani de Sfântul Gheorghe! Să te călăuzească curajul și puterea acestui sfânt în toate încercările tale! Să ai parte numai de izbânzi și bucurii!”
  • „Sfântul Gheorghe să îți aducă în viață tot ce îți dorești și să-ți vegheze fiecare pas! La Mulți Ani cu dragoste și lumină!”
  • „În ziua Sfântului Gheorghe, să fii înconjurat de cei dragi și sărbătorește cu bucurie fiecare moment! La Mulți Ani și multe realizări în noul an!”

Citește și Mesaje de La mulți ani pentru șefi. Urări inspirate pentru aniversări și zile onomastice, din partea angajaților

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Gheorghe

  • „Fie ca Sfântul Gheorghe să îți dăruiască putere să înfrunți orice obstacol și să ai parte de izbânzi în toate planurile tale! La Mulți Ani!”
  • „Sărbătorim ziua Sfântului Gheorghe cu sufletul plin de bucurie și inimile deschise spre noi începuturi. La Mulți Ani cu sănătate și fericire!”
  • „Sfântul Gheorghe să-ți aducă în cale doar reușite și împliniri, iar viața ta să fie presărată numai cu momente frumoase și luminoase! La Mulți Ani!”
  • Sper să găsești inspirație în aceste mesaje pentru a transmite cele mai sincere urări cuiva drag de ziua Sfântului Gheorghe!

Urări deosebite de Sfântul Gheorghe

  • „Cu ocazia Sfântului Gheorghe, îți urez curajul unui luptător, puterea de a înfrunta orice obstacol și izbânda în toate demersurile tale. La Mulți Ani plini de succes!”
  • „Sărbătoresc ziua Sfântului Gheorghe alături de tine, cu urări de putere și siguranță în calea ta. Fie ca viața ta să fie luminată de izbânzi și succese. La Mulți Ani!”
  • „La Mulți Ani de Sfântul Gheorghe! Îți doresc ca spiritul acestui sfânt viteaz să te călăuzească în toate acțiunile tale și să fii înconjurat de protecția divină în fiecare zi.”
  • „Sfântul Gheorghe să-ți dea puterea de a învinge orice dragon din viața ta și să te învăluie în mângâierea sa protectorie. La Mulți Ani cu dragoste și bucurie!”
  • „În ziua Sfântului Gheorghe, să îți găsești curajul să lupți pentru visele tale, puterea să înfrunți provocările și izbânda în tot ce îți propui. La Mulți Ani plini de realizări și satisfacții!”

Aceste urări exprimă dorința de a transmite curaj, putere și protecție în viața celui căruia îi faci urarea, în spiritul sărbătorii Sfântului Gheorghe.

Citește și Ce cadouri nu se oferă niciodată la aniversări. Despre unele de pe listă se spune că aduc ghinion

Gânduri frumoase pentru cei care își sărbătoresc onomastica pe 23 aprilie

  • „În ziua Sfântului Gheorghe, îți trimit cele mai luminoase gânduri și urări de putere, curaj și izbândă în toate călătoriile tale. Sărbătorește fiecare moment cu inima plină de bucurie! La Mulți Ani!”
  • „Sfântul Gheorghe este simbolul curajului și puterii. Îți doresc să fii înconjurat de aceste virtuți și să te simți protejat în fiecare clipă. La Mulți Ani cu bucurie și împliniri!”
  • „La Mulți Ani de Sfântul Gheorghe! Să te înalți mereu ca un luptător curajos, să ai puterea de a înfrunta orice obstacol și să primești darul izbânzii în toate aspirațiile tale!”
  • „În ziua Sfântului Gheorghe, să te simți însoțit de lumina divină, iar curajul și încrederea să-ți calce fiecare pas. Sărbătorește această zi cu bucurie și optimism. La Mulți Ani!”
  • „Sfântul Gheorghe să îți dăruiască puterea de a învinge orice frică și îndoială, iar sufletul tău să fie plin de bucurie și speranță. La Mulți Ani cu dragoste și lumină în calea ta!”

Aceste gânduri îți pot transmite intențiile și dorințele sincere pentru persoana căreia îi trimiți urarea, aducând lumina și inspirația Sfântului Gheorghe în viața lor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *