Ce cadouri nu se oferă niciodată la aniversări. Despre unele de pe listă se spune că aduc ghinion

E important să știi asta înainte de a face achiziția
Ce cadouri nu se oferă niciodată la aniversări. Despre unele de pe listă se spune că aduc ghinion

Aniversarea reprezintă momentul ideal pentru a face o surpriză plăcută persoanei dragi. Deși intențiile sunt bune, nu întotdeauna cadoul ales este unul potrivit. Nu trebuie să-i știi neapărat preferințele persoanei sărbătorite, ci e important să acorzi atenție unor mici detalii atunci când alegi darurile. Uneori din grabă poți pierde din vedere aspecte importante. Iată ce cadouri nu se oferă niciodată la aniversări și de ce e bine să ții cont înainte de a achiziționa ceva!

Cadouri care nu se oferă niciodată la aniversări

Chiar dacă nu ești la curent cu gusturile sărbătoritei sau sărbătoritului, unele daruri ies din start din discuție. Există câteva cadouri care pot fi considerate de obicei nepotrivite sau nedorite la aniversare. Unele dintre aceste cadouri includ:

  • Obiecte de igienă personală: Deși sunt utile, pot fi percepute ca lipsind de originalitate sau ca având o conotație negativă.
  • Obiecte casnice banale: Elemente precum detergent de rufe sau produse de curățare sunt necesare, dar nu sunt considerate cadouri speciale pentru o aniversare.
  • Obiecte folosite sau second-hand: Chiar dacă sunt în stare bună, cadourile folosite pot fi percepute ca lipsă de efort și grijă din partea celui care le oferă.
  • Cadouri care nu se potrivesc gustului sau intereselor destinatarului: Este important să ții cont de preferințele și pasiunile persoanei la care te gândești să oferi un cadou.
  • Cadouri care par a fi regifted: Cadou care a fost primit și apoi folosit pentru a fi oferit din nou. Acest lucru poate fi considerat nepotrivit sau lipsit de atenție.

Indicat este să alegi cadouri care să reflecte atenția, interesul și cunoașterea ta despre persoana sărbătorită, astfel încât să simtă că ai investit timp și preocupare în alegerea cadoului.

Citește și Diana Dumitrescu, despre cadourile primite din partea soțului. Ce daruri au surprins-o: „Toate diamantele pe care mi le-a dat și nu mi-a dat puține!” VIDEO EXCLUSIV

Cadouri care aduc ghinion

Exista o serie de cadouri despre care se spune că nu e bine să le oferi în dar întrucât aduc ghinion. Iată câteva exemple de cadouri care, în unele culturi sau circumstanțe, pot fi asociate cu ghinionul:

  • Ceasuri: În unele culturi, dar mai ales în cultura chineză, ceasurile sunt asociate cu trecerea timpului și cu simbolul sfârșitului, astfel că oferirea unui ceas poate fi interpretată ca o sugerare a iminenței sau inevitabilității morții. Ceasul mai este asociat și cu despărțirea.
  • Obiecte ascuțite: Cuțite, cuțite de bucătărie sau alte obiecte ascuțite pot fi percepute ca simboluri ale conflictului sau violenței, motiv pentru care în unele culturi este evitată oferirea acestora ca și cadou.
  • Obiecte negative sau întunecate: Cadouri care transmit mesaje negative sau sunt asociate cu tristețea, suferința sau moartea pot fi considerate nefaste. De exemplu, tablouri cu imagini triste sau înfiorătoare.
  • Numărul 4: În cultura asiatică, în special în China, Coreea și Japonia, numărul 4 este asociat cu moartea și ghinionul. Prin urmare, evită să oferi cadouri care includ sau se referă la numărul 4 în aceste culturi.
  • Cadouri de mână: În unele culturi, cum ar fi cultura rusă, cadourile de mână sunt asociate cu evenimente triste, cum ar fi înmormântările.

Este important să cunoști cultura și tradițiile persoanei căreia vrei să-i oferi un cadou pentru a evita să trimiți un mesaj greșit sau să declanșezi superstiții negative. Recomandat este să alegi un cadou cu grijă și considerație, având în vedere gusturile și preferințele persoanei la care te gândești.

Citește și Iubitul meu nu-mi face cadouri. Nici măcar de Crăciun. Sper ca anul ăsta să se schimbe ceva

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *