Diana Dumitrescu, despre cadourile primite din partea soțului. Ce daruri au surprins-o: „Toate diamantele pe care mi le-a dat și nu mi-a dat puține!” VIDEO EXCLUSIV

Ce cadou nu o să uite niciodată

Diana Dumitrescu și Alin Boroi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, bucurându-se de un fiu împreună, Carol. Se pare că omul de afaceri are grijă să o surprindă pe actriță cu diferite daruri care o încântă. Vedeta ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre cadourile superbe pe care le primește din partea soțului său.

Diana Dumitrescu, detalii despre cadourile pe care le primește de la soț

Diana Dumitrescu ne-a mărturisit că bijuteriile scumpe le primește din partea partenerului său, fiind de părere că femeile nu ar trebui să își cumpere diamantele singure, acestea exprimând aprecierea persoanei de lângă. Când vine vorba despre alte cheltuieli, vedeta a dezvăluit că, în ultima vreme, fiul ei a fost pe primul loc:

„Bijuteriile nu prea mi le cumpăr singură, doar dacă este vorba despre gablonțuri, cum le zicem noi, cele de toată ziua. Bijuteriile scumpe îmi place să le primesc și mi le face cadou soțul meu. Îmi cumpăr și eu, dar foarte rar. Mi se pare că o bijuterie exprimă cât de mult te apreciază persoana de lângă tine și mai cred că noi, femeile, nu trebuie să ne cumpărăm diamantele singure!

La pantofi nu am frână, dar în ultimii ani totul s-a concentrat către Carol. Și acum m-am dus să mă uit la încălțămintea de copii. Nu mai ies foarte des, am suficiente, așa că nu mai simt nevoia să cumpăr atât de mult cum simțeam înainte. Prioritizez! Nu pot să zic că sunt cumpătată, dar prioritizez. Spun: „Hai să văd! Îmi trebuie cizmele acestea? Nu! Mai bine cumpăr plastilină, dinozauri, lego.”. Sunt scumpe rău jucăriile acestea!”

Citește și Fiul Dianei Dumitrescu a izbucnit în lacrimi când a văzut ce schimbare și-a făcut actrița. „M-a dat afară din casă” VIDEO EXCLUSIV

Ce cadou nu o să uite niciodată

Mai mult, Diana Dumitrescu a punctat că soțul ei are gusturi excepționale, astfel că niciodată nu a primit de la acesta un cadou neinspirat. Când vine vorba despre darul pe care nu o să îl uite niciodată, vedeta ne-a vorbit despre logodna sa și inelul oferit de partener:

„Soțul meu are gusturi foarte bune, atât vestimentare, cât și la bijuterii. Toate cadourile pe care mi le-a făcut de-a lungul timpului au fost excepționale, nu am ce să îi reproșez! Chiar știe să facă cadouri. El mă mai întreabă: „Ce vrei cadou?”. Îi spun: „Nimic!”. El știe ce îmi place, mă cunoaște foarte bine și are gusturi bune!

Toate diamantele pe care mi le-a dat și nu mi-a dat puține! (n.r. au surprins-o). Inelul de logodnă a fost cadoul care m-a surprins cel mai tare, m-a cerut în prag de sărbători, în seara de Ajun, pe 24 decembrie. Atunci am primit cadou inelul și cererea! Acesta este un cadou pe care nu o să îl uit niciodată!”

Citește și Diana Dumitrescu s-a „răzbunat” pe soț pentru că în loc să o ducă în vacanță i-a organizat nunta. „A recuperat cu vârf și îndesat” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *