Fiul Dianei Dumitrescu a izbucnit în lacrimi când a văzut ce schimbare și-a făcut actrița. „M-a dat afară din casă” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta a trecut recent printr-o schimbare majoră de look

După ce ani la rândul a fost blondă, Diana Dumitrescu a simțit nevoia de o schimbare de look și și-a închis nuanța părului. Asta spre disperarea fiului ei care nu o asocia aftfel decât blondă. Diana Dumitrescu a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că în momentul în care a venit acasă după vizita la coafor, băiatul ei, Carol, a avut un mare șoc și a acceptat cu greu schimbarea.

Schimbarea majoră făcută de Diana Dumitrescu

După mai bine de 20 de ani, timp în care a fost blondă, Diana Dumitrescu și-a dorit să revină la culoarea ei naturală, lucru care nu i-a plăcut deloc fiului ei.

„E culoarea mea naturală. Când eram mică așa eram, poate să zic un ton mai deschis. M-am vopsit pentru că nu mă mai ține părul să-l mai fac blond și blondul acela așa mai cumințel nu mă coafează foarte tare pentru că mie îmi place blondul platinat, alb, ală nebun. Așa că am zis pas, am zis gata. E momentul să mă schimb un pic și am nevoie și de o pauză pentru el, plus că simțeam nevoia de o schimbare și uite că e binevenită”, ne-a povestit Diana, care nu s-a așteptat niciodată ca fiul ei, în vârstă de aproape patru ani să fie atât de afectat.

„A plâns 20 de minute încontinuu. M-a dat afară din casă. Mi-a zis să plec cu părul ăla. Inițial s-a șocat, s-a uitat, după care a început să plângă. Exact cum sunt filmulețele alea de pe Instagram cu bărbații care își dau barba jos. E același impact. A fost un șoc pentru el. Că el nu mă vreau cu părul negru. Dar acum s-a obișnuit. I-a trecut. I-am dat doi biscuiți cu cremă și un Lego și a fost fericit. E tot mami care mă iubește”.

Citește și Diana Dumitrescu, momente dificile după ce a devenit mamă: „Am avut stări depresive. Am avut parte de consilierea unui psiholog” EXCLUSIV

„Când are un interes face tot ce i se spune”

Din fericire, Carol este la vârsta la care încă mai poate fi „cumpărat” cu diverse lucruri, însă la cum se prezintă, această mișcare nu pare să mai dureze. De curând Diana Dumitrescu a început să-l mai ia cu ea la evenimente mondene, însă vizitele nu sunt prea lungi căci micuțul pune piciorul în prag și nicio jucărie nu-l face să se răzgândească.

„El nu este foarte sociabil pentru că eu nu l-am luat foarte mult cu mine pe la evenimente, nu l-am târât, nu l-am chinuit degeaba. L-am pregătit cu vreo două-trei zile, și i-am zis că o să primească cadou o pereche de adidași drăguți, se întâmplă niște lucruri frumoase, o să-i placă. Mi-a zis că el nu vrea adidași, el vrea jucării cu roți. N-a vrut să plecăm din casă în dimineața respectivă, dar i-am promis că-l duc la mall să-i cumpăr un Lego dacă e cuminte, vorbește frumos cu toată lumea și se joacă cu copii. S-a conformat copilul. Când are un interes face tot ce i se spune”, ne-a mai declarat amuzată Diana Dumitrescu.

Citește și Coșmarul prin care a trecut Diana Dumitrescu din cauza celebrității: „Eram trasă de păr pe stradă” VIDEO EXCLUSIV

Deși la rândul ei mare fană a seturilor de construcții, actrița mărturisește că nu le cumpără pentru că-i plac ei foarte mult, ci și pentru că i se par interactive pentru fiul ei.

„Am lego ascunse prin toate cutiile, toate portbagajele, am cumpărat toate lego-urile pe care și le-a dorit. E copilărie fericită. Sunt anumite construcții pe care le face singur, eu doar îi explic, și sunt construcții pe care le fac eu 100% că sunt complicate, dar le dorește. După ce muncesc vreo două ore la ceva mare, e în fix cinci minute bucățele și construiește cum vrea el, altceva. Îl las și îi accept mofturile pentru că nu cere ceva care să fie dăunător. Adică prefer să-i cumpăr Lego nou și să-l țin la joacă, să contruiască și să-și dezvolte imaginația, decât să stea prea mult în fața tabletei. Fac acest compromis”, a mai povestit actrița pentru EGO.ro, completând că din fericire nu se numără printre acei părinți care cel puțin o dată au călcat în piesele minuscule de lego, resimțind durerea din talpă până în vârful firului de păr.

„Noi suntem foarte ordoanți și înainte de culcare strângem toate jucăriile. Mama își face oricum culoar pentru că după ce îl culc să fiu sigură că nu calc pe vreo piesă minusculă”.

Citește și Diana Dumitrescu se prezintă acum cu numele soțului: „Îmi vine mai ușor să spun”. Cum o cheamă în buletin VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *