Mesajul pe care Radu Ștefan Bănică i l-a transmis Violetei, după ce aceasta s-a afișat cu iubitul ei: “Să aibă grijă, că nu e ca în filme”. Ce au vorbit în privat

Ce sfat prețios a primit Violeta de la fratele mai mare

Scris de: Daoud Andra

10 Apr. 2024

Mesajul pe care Radu Ștefan Bănică i l-a transmis Violetei, după ce aceasta s-a afișat cu iubitul ei: “Să aibă grijă, că nu e ca în filme”. Ce au vorbit în privat

Radu Ștefan și Violeta, copiii lui Ștefan Bănică Jr. din primele două căsătorii, au o relație foarte apropiată. Cei doi comunică mult, iar fiul artistului își ajută sora cu sfaturi, atunci când aceasta are nevoie. Ce i-a transmis recent tânărul surorii sale mai mici.

Violeta Bănică primește sfaturi de la fratele ei mai mare

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., s-a afișat recent alături de iubitul ei, pe Instagram. Adolescenta simte primii fiori ai dragostei și și-a făcut relația publică pe rețeaua de socializare, unde are deja aproape 52 de mii de urmăritori. Fratele ei mai mare, Radu Ștefan, a simțit nevoia să fie protector cu ea și i-a dat câteva sfaturi care să o ajute în această perioadă.

Citește și: Violeta Bănică are un program încărcat la 16 ani. Ce face fiica Andreei Marin atunci când nu apare la TV: “Nu mă deranjează!” VIDEO EXCLUSIV

Radu Ștefan și-a avertizat sora că dacă va alege să își expună public viața, va avea parte și de numeroase provocări. Lumea online este plină de capcane pe care tânărul le-a experimentat pe propria piele. Astfel, tânărul actor și-a pus sora în gardă și a sfătuit-o să fie cumpătată, pentru că lumea nu este așa roz cum pare.

”Îi dau sfat să fie un pic cumpătată. E la început, nu s-a lovit de ce m-am lovit eu. Să aibă grijă, că nu e o lume atât de roz. Ea e o persoană deșteaptă, tare, puternică, dar e mică. E o fată de 16 ani. Nu știu dacă realizezi la 16 ani că te vede o țară întreagă și îți monitorizează fiecare mișcare, nealegând să faci asta, în cazul ei. Eu mi-am ales un drum public, ea încă nu. Asta i-am zis, să aibă grijă, că nu e ca în filme”, a spus Radu Ștefan Bănică, pentru Unica.ro.

Radu Ștefan și sora lui, Violeta

Ce sfaturi a primit tânărul de la părinții săi

La 22 de ani, Radu Ștefan Bănică le calcă pe urme tatălui și bunicului său și îmbină cu succes muzica și actoria. Tânărul are și o afacere, pe care a pus-o pe picioare cu ajutorul părinților săi. Atât tatăl lui, celebrul artist Ștefan Bănică Jr., cât și mama sa, Camelia Constantinescu, l-au susținut și l-au îndrumat pentru a-și găsi calea în viață. În cadrul aceluiași interviu, tânărul a dezvăluit ce sfat prețios a primit de la părinții săi, la început de carieră.

Citește și: Sfatul prețios pe care Violeta Bănică l-a primit de la părinții săi, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.: „Nu înțelesesem ce înseamnă până recent!” VIDEO EXCLUSIV

”(Mama – n.r.) mi-a zis să fac totul cu încredere și cu pasiune. E adevărat în orice domeniu. Cam același lucru, dar cu alte cuvinte (l-a sfătuit și tatăl lui, Ștefan Bănică Jr. – n.r.)”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *