Mesajul postat de Oana Zăvoranu, după împăcarea cu Alex Ashraf. A luat pe toată lumea prin surprindere, ce a anunțat după ce au renunțat la divorț

Ce le-a transmis vedeta fanilor ei

Scris de: Daoud Andra

06 Nov. 2023

Mesajul postat de Oana Zăvoranu, după împăcarea cu Alex Ashraf. A luat pe toată lumea prin surprindere, ce a anunțat după ce au renunțat la divorț

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să mai dea o șansă căsniciei lor. La o lună și jumătate după ce au anunțat că divorțează, cei doi au revenit la sentimente mai bune și au renunțat, cel puțin deocamdată, la ideea separării. Ce a transmis Oana Zăvoranu în mediul online, după ce soțul ei a confirmat împăcarea.

Oana Zăvoranu, primul mesaj după ce s-a împăcat cu soțul ei

Aflată în pragul divorțului de cel de-al doilea soț, Oana Zăvoranu a decis să îi mai dea o șansă acestuia și să nu se mai despartă. Diva și Alex Ashraf s-au împăcat la scurt timp după ce anunțaseră oficial că divorțează, iar vedeta a ținut să transmită un mesaj pe internet. Bruneta a vorbit despre asumare, despre lecții și despre dragostea pe care i-o poartă soțului ei.

”Îmi asum totul. Nu dau explicații curioșilor. Nu mă ascund. Îl am pe Dumnezeu lângă mine, deci sunt puternică. Îmi iubesc jumătatea. Spun mereu adevărul. Tot ce am trăit m-a făcut omul de azi… ce urmează să trăiesc mă face omul de mâine. Lupt cauun războinic pentru tot ce e al meu. Dau socoteală doar lui Dumnezeu și familiei mele. Învăț în fiecare zi, mă informez. Nu dorm pe mine, merg mereu înainte, niciodată înapoi (doar cu mașina dacă e cazul). Rămân mereu loială inimii și sufletului meu.”, a scris vedeta, în dreptul unei fotografii cu ea, pe rețelele de socializare.

Citește și: Împăcarea momentului în showbiz. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt din nou împreună, au renunțat la divorț

Mesajul postat de Oana Zăvoranu, după împăcarea cu Alex Ashraf. A luat pe toată lumea prin surprindere, ce a anunțat după ce au renunțat la divorț
Postarea Oanei Zăvoranu

Cum a anunțat soțul vedetei împăcarea

Alex Ashraf a dat un interviu recent pentru o emisiune TV, în care a recunoscut că el și Oana sunt din nou împreună și că nu mai divorțează.

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ahsraf s-au împăcat? Ce se întâmplă între cei doi, după declarațiile de dragoste făcute de vedetă

”Da, m-am împăcat cu diva, normal. Dar sunt împăcat cu Oana de mai mult de o lună. Dragostea întotdeauna învinge, ce pot să spun. Am avut o discuție, am vorbit în toată perioada asta amândoi, am ajuns la un numitor comun și ne-am împăcat. Simplu, am renunțat la divorț. Doi oameni care sunt îndrăgostiți și se iubesc cu adevărat, se împacă și trec peste orice popas.”, a declarat Alex Ashraf, pentru Xtra Night Show, potrivit SpyNews.

Alex Ashraf este cu 14 ani mai tânăr decât Oana Zăvoranu, însă acest lucru nu a fost un impediment pentru relația lor. S-au căsătorit în 2016, în cadrul unei ceremonii restrânse. Oana a purtat atunci o rochie roșie, cu imprimeu floral, nu una clasică de mireasă. Cei doi formează o pereche și în afaceri, nu doar pe plan personal. Soțul vedetei este asociat la clinica pe care a înființat-o Oana și deține o parte din acțiuni.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *