Mesajul Simonei Halep care a stârnit controverse, în plin scandal de dopaj. Fanii nu au rămas indiferenți, și-au arătat imediat nemulțumirea

Ce spun fanii Simonei despre mesajul publicat de sportivă
Mesajul Simonei Halep care a stârnit controverse, în plin scandal de dopaj. Fanii nu au rămas indiferenți, și-au arătat imediat nemulțumirea

Implicată într-un scandal de proporții după ce a fost acuzată de dopaj, Simona Halep stârnește controverse. Cel mai recent mesaj al sportive i-a lăsat fără cuvinte pe mulți oameni. Fanii și-au arătat rapid nemulțumirea.

Mesajul Simonei Halep care a stârnit controverse, în plin scandal de dopaj

Simona Halep a transmis zilele trecute, pe rețelele de socializare, un mesaj către jucătorul Holger Rune, după victoria de la Paris. De asemenea, a scris un mesaj de admirație și pentru fostul ei antrenor, Patrick Mouratoglou.

„Felicitări, Holger Rune! Mi-a plăcut să te văd jucând. Sunt mândră de antrenorul meu, Patrick Mouratoglou, o persoană specială”, este mesajul Simonei Halep care a stârnit controverse, după ce Patrick Mouratoglou a plecat la Paris să fie alături de tânărul jucător de tenis.

La scurt timp, fanii Simonei Halep și-au arătat nemulțumirea, postând mai multe mesaje pe Twitter. Internauții au considerat că reacția sportive românce ar fi fost una nepotrivită. Fanii tenisului nu au putut înțelege de ce Simona l-a felicitat pe fostul antrenor, în situația dată, scrie playtech.ro.

„Simona? Asta e ceea ce numesc unii Sindromul Stockholm? /

De-a dreptul înfiorător! /

Chiar e spălată pe creier! /

Acest lucru nu îmi convine deloc și am trecut în revistă toate perspectivele. De fapt, sunt foarte dezamăgit… /

Zici că Patrick a spart Instagram-ul Simonei și a scris acest lucru. Cum adică o „persoană specială?”-  sunt doar câteva dintre comentariile negative apărute pe rețelele de socializare.

De ce a primit Simona Halep critici din partea internauților

Holger Rune, în vârstă de 19 ani, a câștigat Masters-ul de la Paris în urma unei finale cu Novak Djokovici, locul 8 ATP, cu scor 3-6, 6-3, 7-5. Tânărul sportiv a fost ajutat de către Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep, chiar la recomandarea sportivei românce. Astfel, Simona a transmis felicitări pentru cei doi, numindu-l pe Patrick o persoană specială. Acest mesaj a fost privit cu îndoială de către internauți, susținând că ar fi fost total nepotrivit.

Simona Halep, suspendată din cauza testului anti doping, pozitiv la Roxadustat

Simona Halep este momentan suspendată după ce la US Open, la New York, a fost testată pozitiv cu Roxadustat. Chiar dacă au apărut informații în presă care susțineau că testul ar fi fost contaminat, specialiștii au lămurit situația. Dan Mihai, unul dintre cei doi români aleși ca arbitri-experți de Sport Resoultions, a făcut dezvăluiri despre testul anti doping pe care l-a făcut Simona Halep. Potrivit lui, acesta nu ar fi putut fi contaminat. De asemenea, experții laboranți nici nu știau a cui este proba de urină, dat fiind faptul că nu apărea numele ei, ci un număr.

4.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.