Mesajul surprinzător al Loredanei Groza pentru Iulia Vântur și Salman Khan. Ce le-a transmis artista, la finalul vizitei în India

Loreanda Groza s-a întâlnit cu Iulia Vântur și Salman Khan în vacanța din India.

Loredana Groza a mers în vacanță în India, acolo unde s-a întâlnit cu Iulia Vântur și iubitul ei, actorul Salman Khan. La finalul vizitei sale, cântăreața a ținut să le mulțumească gazdelor și le-a transmis un mesaj special pe pagina ei de socializare.

Mesajul surprinzător al Loredanei Groza pentru Iulia Vântur și Salman Khan

În prima lună a anului 2024, Lordeana Groza s-a bucurat de o binemeritată vacanță în India, după o lună decembrie încărcată de spectacole.

Artista a petrecut sejurul din India alături de fiica ei, Elena. Cele două au călătorit aici de mai multe ori până acum. De data aceasta, însă, experiența a fost una cu totul specială pentru cântăreață.

Citește și: Iulia Vântur, vizită surpriză din România. Cum a reacționat când a văzut-o pe Loredana Groza în India: “Când se adună fetele”

Loredana Groza s-a întâlnit cu Iulia Vântur, fosta prezentatoare de la Pro TV. Cele două au luat cina la un restaurant din Mumbai, unde au servit preparate internaționale și unde au stat la povești.

În plus, Iulia și Loredana s-au fotografiat împreună și au postat imaginile pe rețelele de socializare.

În sfârșit, de când timp am programat să vin la Mumbai și uite, cine e aici cu mine?”, a spus Loredana Groza, în timp ce se afla alături de Iulia Vântur.

Citește și: Loredana Groza și fiica ei, taxate dur de fani pentru felul în care arată acum: ”Aceleași buze, același nas”. Elena Boncea, o femeie în toată regula

De asemenea, artista l-a cunoscut și pe iubitul Iuliei Vântur, faimosul actor indian Salman Khan. Loredana a postat și câteva poze cu cei doi, dar și un mesaj cu totul special, prin care a ținut să mulțumească celebrului cuplu pentru primirea călduroasă de care ea și fiica ei au avut parte.

”Mulțumim Iulia Vântur Salman Khan pentru primire!
Și pentru primirea călduroasă!
Locul tău este atât de primitor!
Vă mulțumim că ne-ați răsfățat și că ați îngreunat întoarcerea acasă!”

Iulia Vântur, duce dorul celor de acasă

Este binecunoscut faptul că Iulia Vântur s-a stabilit de mai mulți ani în India. Vedeta în vârstă de 43 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul indian Salman Khan.

Chiar dacă este împlinită pe plan personal, cât și profesional, vedeta simte lipsa celor mai importante persoane din viața ei.

Recent, aceasta a vorbit despre lucrurile care îi lipsesc de când s-a mutat în India. Iulia a ținut să precizeze că cel mai mult le duce dorul părinților și persoanelor apropiate.

”Da. Îmi lipsesc foarte mult părinții, oamenii dragi… Sunt lucruri care lipsesc, dar nu poți să le ai pe toate…”, a declarat Iulia Vântur, pentru viva.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *