Mesajul transmis de Oana Mizil, după despărțirea de Marian Vanghelie. Ce a ales să spună după 11 ani de relație cu fostul edil

Oana Mizil: "Domnul să ne lumineze calea!"
Mesajul transmis de Oana Mizil, după despărțirea de Marian Vanghelie. Ce a ales să spună după 11 ani de relație cu fostul edil

Oana Mizil și Marian Vanghelie au pus punct relației pe care o aveau de 11 ani. Cei doi nu au fost căsătoriți și au împreună o fiică în vârstă de 7 ani. În trecut cei doi au mai stat separați, însă de această dată despărțirea ar fi definitivă. Oana și-ar fi luat fiica și bagajele și s-a mutat la mama ei.

Mesajul transmis de Oana Mizil, după despărțirea de Marian Vanghelie

Oana Mizil și Marian Vanghelie și-au spus adio. Având în vedere faptul că nu au fost căsătoriți civil, despărțirea s-a făcut în liniște, nefiind nevoie să semneze acte de divorț. Oana a fost surprinsă zilele trecute alături de fiica ei și șoferul lor în fața școlii din Pipera, acolo unde cea mică studiază, potrivit click.ro. Pentru câteva minute au stat de vorbă cu una dintre profesoarele Mariei, iar Oana părea mulțumită de discuție, semn că performanțele fetiței au fost lăudate.

La scurt timp după ce s-a aflat despre despărțirea dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie ea a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, însă, potrivit sursei citate, l-a șters ulterior.

„Un capitol din cartea vieții mele s-a încheiat! A fost frumos, a fost o experiență, a fost și dureros, a fost o binecuvântare! Domnul să ne lumineze calea!”, a fost mesajul postat de Oana Mizil.

Oana Mizil i-a spus adio lui Marian Vanghelie
Oana Mizil și Marian Vanghelie, alături de fiica lor

Marian Vanghelie nu a vrut să vorbească despre acest subiect

Contactat de sursa citată pentru un punct de vedere, Marian Vanghelie nu a vrut să dea curs discuțiilor despre acest subiect. Acesta a declarat că o lasă pe Oana să dezvăluie ce este de spus.

„Nici nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez. Nu știu ce se întâmplă, dar o las pe ea să comunice ce vrea și unde vrea”, a spus Marian Vanghelie.

S-au cunoscut când amândoi erau căsătoriți cu altcineva

Oana și Marian Vanghelie au format un cuplu din perioada în care el era primarul Sectorului 5 din București. Atunci ea era deputat PSD. Fiecare era căsătorit cu altcineva: Marian cu Charlottle, cea cu care are un băiat, iar Oana cu omul de afaceri libanez Jamil Tohme.

Cei doi au mai fost separați în anul 2015, atunci când Marian Vanghelie a fost trimis în arest pentru 26 de infracțiuni de corupție. După ce a fost eliberat s-a spus că între ei ar fi avut loc o altercație fizică.

1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.