Oana Mizil i-a spus adio lui Marian Vanghelie, după 10 de ani relație. Unde s-a mutat acum cu fetița ei

Oana Mizil a plecat din casa lui Marian Vanghelie

Scris de: Daoud Andra

05 Nov. 2022

Oana Mizil i-a spus adio lui Marian Vanghelie, după 10 de ani relație. Unde s-a mutat acum cu fetița ei

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit, după mai bine de un deceniu de iubire. Cei doi au împreună o fetiță, însă se pare că lucrurile nu au mai mers între ei. Marian Vanghelie și mama fiicei lui nu erau căsătoriți, așa că lucrurile s-au tranșat rapid între ei, fără să fie nevoie să meargă la notar sau la tribunal pentru a încheia socotelile.

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit

Marian Vanghelie și Oana Mizil formau un cuplu de mai bine de 10 ani. Relația lor a început în perioada în care el era primar la sectorul 5, iar ea era deputat PSD. Lucrurile au fost complicate la început, mai ales că fiecare dintre ei era căsătorit cu altcineva. Fostul edil încă nu încheiase mariajul cu Charlotte, mama fiului său, în timp ce Oana Mizil era căsătorită cu un om de afaceri de origine libaneză.

Fiecare dintre ei a divorțat ulterior, astfel că au putut forma un cuplu. Cei doi au devenit părinții unei fetițe care poartă numele Maria, iar lucrurile păreau mai sudate ca niciodată între ei. Marian Vanghelie și Oana Mizil au trecut prin multe de-a lungul celor 10 ani de relație, însă de fiecare dată au reușit să treacă peste probleme, cel puțin până în prezent.

Citește și: Adevărul despre divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc. Secretul tulburător din spatele despărțirii

Cei doi s-au mai despărțit de-a lungul timpului, iar la un moment dat chiar s-a spus că Marian Vanghelie s-ar fi întors la prima soție. De asemenea, problemele pe care le-a avut fostul primar cu legea au erodat și ele relația. În 2021, presa a scris că între cei doi parteneri a avut loc și o altercație fizică. De data aceasta, se pare că Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit definitiv, iar femeia s-a mutat cu fiica ei și a fostului edil.

Oana Mizil i-a spus adio lui Marian Vanghelie
Oana Mizil și Marian Vanghelie, alături de fiica lor

Primele reacții ale celor doi, după despărțire

Potrivit Click!, Oana Mizil locuiește acum cu fiica și cu mama ei, după ce a plecat din casa lui Marian Vanghelie. Contactați de publicația menționată pentru a da declarații cu privire la despărțire, cei doi au preferat să fie discreți, ca de fiecare dată. În cei 10 ani de relație, au încercat să țină lucrurile personale departe de ochii curioșilor și la fel s-a întâmplat și acum.

„Nici nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez. Nu știu ce se întâmplă, dar o las pe ea să comunice ce vrea și unde vrea.”, a declarat Marian Vanghelie.

„Prefer să mă abțin. Sunt etape si etape în viață.”, a spus, la rândul ei, Oana Mizil, pentru Click!

În urmă cu mai bine de 10 ani, când au început să formeze un cuplu oficial, Marian Vanghelie declara:

„Relația mea cu Oana este foarte naturală și normală! Ceea ce dumneavoastră nu știți este că atât eu, cât și doamna Oana suntem liberi în acest moment. Nu trebuie să anunțăm public în ce fel suntem liberi sau nu. În continuare relația noastră o să fie discretă. Tot ce pot să vă spun este că de un an, din cauza programului complicat, din cauza stresului și a tuturor problemelor, eu și soția mea nu mai avem o relație așa cum am avut în ultimii 28 de ani. Am stabilit că relația noastră trebuie să existe doar pentru educația copilului.”

9.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.