Adevărul despre divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc. Secretul tulburător din spatele despărțirii

De ce ar fi decis sportiva să pună capăt mariajului

Scris de: Daoud Andra

05 Nov. 2022

Adevărul despre divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc. Secretul tulburător din spatele despărțirii

2022 a fost, fără doar și poate, cel mai dificil an pentru Simona Halep. Sportiva a divorțat, la mai puțin de un an de la căsătorie, iar acum se confruntă cu acuzații de dopaj. La mai bine de o lună de când a pus capăt căsniciei, ies la iveală detalii noi despre divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc. Care ar fi fost motivul despărțirii.

Noi detalii despre divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc au pus capăt căsniciei în luna septembrie, cu puțin timp înainte de a împlini un an de la cununia civilă. Cei doi au divorțat cât se poate de discret, la notar, și fiecare a mers mai departe pe drumul său. Chiar dacă niciunul dintre ei nu a dorit să comenteze motivele, se pare că ceea ce a dus la divorț este ceva cât se poate de serios.

Playsport.ro scrie că Simona a decis să încheie mariajul, din cauză că soțul ei nu ar fi putut avea copii. Surse apropiate celor doi au menționat pentru publicația citată că afaceristul ar fi mers la diferite clinici de fertilizare, atât în Europa, cât și peste Ocean. Medicii nu i-au dat vești deloc bune și se pare că omul de afaceri nu poate avea copii pe cale naturală.

Acest lucru ar fi făcut-o pe Simona Halep să decidă să nu mai continue mariajul. Sportiva a declarat în trecut că își dorește să devină mamă, iar o familie fără copii nu a fost ceva ce să ia în calcul.

Toni Iuruc rupe tacerea
Toni Iuruc și Simona Halep au fost căsătoriți un an

Simona Halep, despre dorința de a deveni mamă

La câteva luni după ce se căsătorise cu Toni Iuruc, sportiva de 31 de ani începea să primească întrebări legate de copii. Ea a specificat că își dorește să devină mamă, însă deocamdată se concentrează asupra carierei.

„Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt.”, spunea Simona Halep, la finalul anului trecut.

Potrivit Playtech, singura șansă pe care medicii i-au dat-o lui Toni Iuruc de a deveni tată era fertilizarea in vitro. În comunitățile de machedoni, acest lucru este de neconceput, așa că Simona și soțul ei au ajuns să se despartă, la aproape un an de la cununia civilă și cu două luni înainte de nunta pe care o aveau programată.

Înainte de căsătoria cu Simona, Toni Iuruc a mai avut două mariaje eșuate. Ambele s-au terminat din cauza unor presupuse infidelități din partea femeilor. Cea de-a doua soție a afaceristului era însărcinată în 5 luni în momentul în care s-au despărțit, însă Toni Iuruc era convins că nu este copilul lui.

6.4 117 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.