Mesajul transmis de Speak, după 7 ani de relație cu Ștefania: “Nu credeam niciodată”. Toți au fost luați prin surprindere

Ce spun despre căsătorie

Scris de: Daoud Andra

08 Apr. 2024

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, iar de curând au aniversat 7 ani de relație. Cei doi sunt și logodiți de ceva timp, însă nu au făcut încă nunta. Ce a transmis artistul, în ziua în care el și iubita lui și-au sărbătorit relația.

Ce a transmis Speak, după 7 ani de iubire cu Ștefania

Cristina Ștefania și Speak au aniversat 7 ani de relație și nu au lăsat ziua să treacă fără să o marcheze. Cei doi au trecut prin mai multe etape de-a lungul relației, însă în prezent par mai fericiți și mai împliniți ca niciodată. Artistul a postat un mesaj emoționant de ziua lor, iar cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare s-au grăbit să îl felicite.

”Real, nu știu când au trecut 7 ani… Nu credeam niciodată! Te iubesc”, a scris Speak, pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu el și iubita sa.

Citește și: Motivul pentru care Speak și Ștefania nu s-au căsătorit încă, deși au trecut 4 ani de la logodnă: “Noi nu vorbim despre asta”

”Mulți înainte, oameni frumoși! Să fiți binecuvântați”, ”Să vă iubiți necondiționat până la adânci bătrâneți”, ”Superbi”, ”La mulți ani, să vă iubiți mult”, au fost câteva dintre comentariile celor care au văzut postarea.

Mesajul transmis de Speak, după 7 ani de relație cu Ștefania
Mesajul transmis de Speak, după 7 ani de relație cu Ștefania

De ce nu s-au căsătorit până în prezent

Speak și Ștefania s-au logodit în anul 2020, într-una dintre etapele de la Asia Express. Cei doi au ajuns până în finală în emisiune, însă au pierdut în fața echipei formate din Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea. S-au întors acasă în calitate de logodnici, dar nu au făcut pasul cel mare până acum.

La început au amânat nunta din cauza pandemiei, după care fiecare dintre ei a fost ocupat cu diverse proiecte. Invitată, la un moment dat, în podcastul Giuliei Anghelescu, Ștefania a mărturisit că programul lor este unul extrem de încărcat și că nu au avut timp să organizeze nunta.

Citește și: Speak și Ștefania au dat lovitura pe Netflix. Când lansează reality show-ul ”Aventura, strigați: URA!”: “Abia aștept să vedeți” VIDEO EXCLUSIV

”Ideea este că noi nu vorbim niciodată despre asta. El mereu are treabă, apoi eu am treabă, spune că nu putem că plecăm într-un proiect, vara asta facem nu știu ce, așa e din an în an. O să fie, dar nu se știe când. Eu cred că nunta noastră va fi de pe o lună pe alta. Există două variante, mică, variante de cinci oameni, părinții, vărul, prietena și atât sau varianta mare de petrecere pentru toată lumea”, a povestit Ștefania în podcastul Giuliei.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *