Mesajul tulburător postat de Florin Dumitrescu, de ziua soției sale. “Ghinioanele au cam stat pe geaca noastră”

Ce i-a transmis celebrul chef soției sale, de ziua ei.
Mesajul tulburător postat de Florin Dumitrescu, de ziua soției sale. “Ghinioanele au cam stat pe geaca noastră”

Mesajul tulburător postat de Florin Dumitrescu, de ziua soției sale. Fostul jurat de la ”Chefi lșa cuțite” pare că nu și-a revenit complet după ce a fost dată afară de Antena 1, alături de ceilalți doi jurați, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, întrucât din rândurile postate de Dumitrescu pe rețelele de socializare reiese că nu traversează tocmai cea mai bună perioadă. Iată ce i-a transmis acesta soției sale.

Mesajul tulburător postat de Florin Dumitrescu, de ziua soției sale

Florin Dumitrescu este căsătorit din anul 2014 cu Cristina, cea care i-a dăruit două fetițe superbe, pe Ava și pe Mia. Naș le-a fost Mihai Georgescu, Miță de la Bere Gratis așa cum mai este el cunoscut artistul.

Citește și: Florin Dumitrescu, apel disperat pe Facebook. Prin ce trece acesta, după plecarea de la Chefi la Cuțite. Fanii au încercat imediat să-l ajute

Marți, 31 octombrie, soția lui chef Florin Dumitrescu a împlinit vârsta de 40 de ani. Cu această ocazie, bucătarul a postat o poză cu ea, prin intermediul căreia i-a trimis Cristinei și un mesaj special. Florin Dumitrescu spune că singul moment fericit de care poate avea parte în această toamnă este aniversarea ei și recunoaște că în ultima perioadă ghinioanele s-au ținut lanț în viața lui.

Totodată, bucătarul îi mai transmite soției sale că regretă că nu a putut să își onoreze promisiunea de a o duce de ziua ei într-o vacanță în Portugalia, dar o asigură că se va revanșa.

”Singurul moment din această toamnă care mă scoate la suprafață și îmi aduce bucurie și zâmbet este ziua ta! Mi-aș fi dorit să putem fi în Portugalia așa cum am planificat, dar din păcate ghinioanele au cam stat pe geaca noastră, promit să încerc să îți reproduc căldură pe care am fi trăit-o acolo. Te iubesc și îți mulțumesc că nu îmi dai drumul din brațe nici acum, când trăim ce trăim! Învățăm amândoi că frica nu are cum să învingă acolo unde este iubire! Te iubesc, Zelda! La mulți ani!” a scris chef Florin Dumitrescu, pe rețelele de socializare.

Citește și: Cătălin Scărlătescu a revenit pe platourile de filmare. Cu ce se ocupă, după Chefi la Cuțite: “Pregătim ceva incredibil”

Florin Dumitrescu si sotia sa, Cristina
Florin Dumitrescu si sotia sa, Cristina

Concurentul lui Florin Dumitrescu a câștigat ultimul sezon de Chefi la cuțite

În data de 18 octombrie 2023, a fost difuzată finala ”Chefi la cuțite” sezonul 12, la Antena. Acesta a fost ultimul sezon în care au mai apărut cei trei jurați: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Finala a fost câștigată de Janni Alexandridis, Cuțitul de Aur din echipa lui Florin Dumitrescu.

La jumătatea lunii octombrie, s-a aflat că Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu nu vor mai continua în proiectul Chefi la cuțite. Potrivit Antena 1, foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor de filma pentru noul sezon, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

Într-un comunicat, Antena1 anunță că se desparte de cei trei jurați, ”după refuzul acestora de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13”.

”Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. (…) Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală”, a precizat Mihai Ioniţă, CEO Antena Group.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 28 Aprilie 2024. Astazi, Varsatorii vor fi recompensati datorita muncii depuse, Racii ar trebui...
Cele mai de succes 5 zodii în luna Mai 2024
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *