Meseria la care Claudia Militello a renunțat. Unde a lucrat înainte partenera de afaceri a lui Virgil Ianțu: „Am primit propunerea de la Pro TV” VIDEO EXCLUSIV

Unde a lucrat înainte de a avea propria afacere

Claudia Militello, cu o experiență de 15 ani în domeniul HoReCa, a făcut echipă cu Virgil Ianțu pentru a deschide un nou restaurant. În trecut, aceasta inaugura prima locație cu influențe siciliene în zona Voluntari. Totuși, înainte de a se îndrepta către afaceri, ea a lucrat ca jurnalist, vorbind, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre schimbările din viața profesională.

Claudia Militello, despre trecutul ca jurnalist

Claudia Militello s-a implicat în domeniul HoReCa, iar, de curând, a început să colaboreze cu Virgil Ianțu pentru un nou restaurant. Totuși, înainte de a se dedica afacerilor, aceasta a lucrat în jurnalism, refuzând, la un moment dat, o ofertă făcută din partea Pro TV:

“Cu siguranță nu! (n.r. nu regretă că a refuzat oferta de la Pro TV) Având în vedere că viața m-a dus pe drumul acesta, aici trebuia să fiu, nimic nu este întâmplător! Am fost extrem de pasionată de jurnalism, îmi place în continuare, a fost primul gând în momentul în care a trebuit să decid ce facultate o să urmez. Am zis: “Cu siguranță o să fie media!”.

Mă visam reporter în Irak, într-o zonă de război. Nu mai gândesc la fel acum, bineînțeles! Visam lucruri de genul acesta la momentul respectiv. Nu a fost să fie! Când a venit propunerea respectivă, existau alte planuri și drumul m-a dus în zona HoReCa, începând cu Phoenicia, apoi cu alte grupuri. Ulterior, am ajuns să îmi fac propria afacere!

Am început ca reporter la TV Neptun, o televiziune locală din Constanța. Ulterior, am fost prezentator de meteo în matinalul de la CTV. Apoi am lucrat pentru materialele de la Acasă TV. Când s-a terminat proiectul cu Acasă TV, am primit propunerea de la Pro TV Știri, dar nu am mai putut să mai onorez acest drum.”

Ce spune despre o reîntoarcere în televiziune

Deși nu refuză total ideea de a se implica într-un proiect de televiziune, Claudia Militello a punctat că timpul nu îi permite să se axeze și pe alt domeniu. Aceasta vrea să își extindă afacerile. Mai mult, ea se bucură și de trei copilași:

“Viața m-a învățat să nu zic nu niciodată! O să mă feresc să zic nu, dar HoReCa ocupă tot timpul pe care îl ai! Am și 3 copilași, așa că încercăm, cumva, să ne împărțim în a face față cu brio tuturor provocărilor.

Nu știu dacă ar mai rămâne timp pentru altceva, mai ales pentru că noi ne dorim să ne extindem, să deschidem și alte locații. Cum am spus, viața m-a învățat să nu zic nu niciodată, dar nu cred că ar mai rămâne loc!”

Citește și În ce țară pleacă fiica lui Virgil Ianțu la facultate: “Învață structura unui business și de acolo poate să facă chiar orice vrea ea!” VIDEO EXCLUSIV

Ce regulă are în afaceri

De asemenea, Claudia Militello ne-a mărturisit ce i-a spus lui Virgil Ianțu atunci când s-au hotărât să lucreze împreună. Aceasta a punctat că există o regulă peste care nu trece niciodată, ba chiar i-a explicat și soțului său acest lucru:

“Ce i-am spus lui le-am spus tuturor, inclusiv soțului meu! De operațional mă ocup eu! Atunci, lucrurile sunt simple! Având în vedere că sunt singura persoană dintre noi care a lucrat în acest domeniu mulți ani, face sens! La un moment dat, când aveam doi asociați, personalul trebuia să așeze scaunele într-un anumit mod când venea unul în locație și în alt mod când venea celălalt!

Au existat multe lucruri de genul acesta, așa că este clar că atunci când se dau mai multe directive din mai multe părți nu facem decât să provocăm haos în jurul nostru. Noi discutăm intern, dar eu sunt purtătorul de cuvânt și cea care trasează direcțiile!”

Citește și Ce spune Virgil Ianțu despre retragerea din televiziune, după ce și-a deschis propriul restaurant: “Este o poveste nouă pentru mine!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *