Meseria neașteptată pe care și-a dorit-o Carmen Tănase: “Nu m-a lăsat tata!”. Ce vis măreț are actrița VIDEO EXCLUSIV

Ce ar face dacă ar câștiga foarte mulți bani

Carmen Tănase este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, strâlucind atât pe scena teatrului, cât și în proiectele de pe micile și marile ecrane. Totuși, primul ei gând nu a fost către acest domeniu. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a vorbit despre meseria pe care voia să o aibă în trecut.

Carmen Tănase, despre domeniul în care își dorea să se implice

Nu este un secret faptul că îndrăgita vedetă Carmen Tănase are un suflet mare și ajută necuvântătoarele care îi ies în drum. Astfel, în cazul în care ar câștiga mulți bani, actrița și-ar deschide un adăpost pentru animalele întâlnite pe stradă:

Numai în benzinărie? Ar trebui să veniți să filmați în portbagajul meu, ferească Dumnezeu! Am mâncare de animale, conserve, plicuri pentru pisici, nisip pentru pisici. Nu prea e frumos în portbagajul meu! Se mai sparge câte un sac de nisip! M-am mutat la țară și îmi aruncă pe la poartă tot felul, am pierdut numărul, nu mai știu! Practic am tot satul! Chiar îi hrănesc pe toți din sat! Ba da, dar trebuie foarte mulți bani pentru asta (n.r. și-ar dori să deschidă un adăpost de animale)! Am zis mereu că îmi doresc să câștig la Loto! Bine, trebuie să și joc (râde)! Cred că se poate și dacă nu joci, îți lasă cineva o moștenire, cineva care a câștigat și nu are ce să facă cu banii și zice: “Uite, îi dau ei!”. Dacă aș avea atâția bani câți sunt într-un premiu mare, asta aș face cu ei!”

Ce meserie și-a dorit să aibă

În trecut, actrița și-a dorit să devină medic veterinar, însă tatăl ei nu a lăsat-o să meargă pe acest drum. De asemenea, spumoasă ca de obicei, Carmen Tănase a mărturisit că nu avea cunoștințele necesare pentru respectivul domeniu:

“Am vrut să mă fac medic veterinar, aceasta a fost prima opțiune! Sau inginer zootehnist, dar nu m-a lăsat tata! În primul rând, nici n-aș fi intrat vreodată deoarece acolo nu se dă Limba și literatura română, se dă chimie, fizică și ce se mai dă, anatomie, unde nu am excelat, ca să zic așa, să fiu amabilă! Nu aș fi intrat, dar pe partea practică cred că ar fi mers!”

De ce nu și-a făcut un adăpost de animale

Chiar dacă este o mare iubitoare de animale, Carmen Tănase a punctat că nu o să le ceară oamenilor vreodată să o ajute să construiască un adăpost, mai ales pentru că acest tip de afacere necesită multe fonduri:

“Nu, e complicat, nu se poate așa! Nici ca glumă nu merge! Mie nu îmi place să stau cu mâna întinsă la nimeni, nu îmi place să cer, îmi place să fac ce pot să fac cu posibilitățile mele! Asta nu este o afacere care să dea profit, este o afacere care mănâncă bani încontinuu, deci trebuie să ai încontinuu bani! Nu pot! Dacă aș fi putut, aș fi făcut de mult!”

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *