Meseria pe care a ratat-o Cătălin Măruță. Puțini fani știu că are studii în acest domeniu: “Simt că intru în rolul unei versiuni mai elegante”

Ce facultate a absolvit prezentatorul TV

Scris de: Daoud Andra

27 Mar. 2024

Este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, însă puțini știu că s-a pregătit, de fapt, pentru o altă carieră. Înainte de a-și descoperi vocația, Cătălin Măruță a studiat într-un domeniu care nu are legătură cu televiziunea. Ce facultate a absolvit soțul Andrei.

Cătălin Măruță s-a pregătit pentru o altă meserie

Cătălin Măruță a luat contact cu lumea media în timp ce era în facultate. S-a angajat mai întâi la un post de radio, după care a făcut trecerea către televiziune. Prezentatorul TV a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu și, deși este licențiat, nu a profesat niciodată în acest domeniu.

Din când în când, prezentatorul emisiunii de la Pro TV amintește de facultatea pe care a urmat-o. Chiar dacă viața l-a dus pe alt drum, Măruță nu a uitat de unde a plecat și care ar fi putut fi meseria lui astăzi.

Citește și: Alintul deosebit pe care Cătălin Măruță îl folosește cu Andra. Cum i-a spus în public, artista s-a amuzat copios

”Uneori îmi place să mă îmbrac în costum! Chiar dacă drumul meu nu m-a dus spre avocatură, atunci când am ocazia port cu drag costumul. Simt că intru în rolul unei versiuni mai elegante. Cu siguranță, dacă aș fi rămas avocat, aceasta ar fi fost ținuta mea zilnică! Dar chiar și în alte domenii, stilul clasic și rafinat al costumului are un loc special în inima mea”, a scris prezentatorul TV de curând, pe Facebook, în dreptul unei imagini cu el îmbrăcat elegant.

Meseria pe care a ratat-o Cătălin Măruță. Puțini fani știu că are studii în acest domeniu
Măruță poartă costum de fiecare dată când are ocazia

Prezentatorul TV a pornit de jos

În perioada în care s-a mutat de la Târgu Jiu, orașul lui natal, în București pentru studii, Cătălin Măruță s-a confruntat cu numeroase provocări. Prezentatorul TV a povestit, la un moment dat, că a împărțit pliante în studenție, pentru a câștiga bani de buzunar.

Citește și: Ce făcea Cătălin Măruță la începutul relației cu Andra: “Eram atât de îndrăgostită”. Gestul prin care a cucerit-o pe celebra artistă

“Am venit la București, la facultate, și am avut de înfruntat un lung șir de peripeții neprevăzute. Până să ajung să am propria garsonieră, primii ani am stat cu chirie, împreună cu un prieten, tot student, într-o cămăruță la un cămin de nefamiliști din Vitan, aproape de Bobocica. Tata, magistrat respectat acasă, la Târgu Jiu, s-a supărat teribil că nu am dat examen la Facultatea de Drept, la Stat, așa cum a făcut el.

Dar așa aveam mai mult timp, așa acceptam orice job care să-mi susțină independența. De pildă, Bucureștiul l-am descoperit călătorind cu metroul. Mă duceam în diverse locuri din oraș să distribui pliante publicitare, ba chiar am făcut campanie electorală pentru o alianță politică. Împărțeam fluturași oamenilor pe stradă de dimineața până seara. Până să ajung la televiziune, am avut multe joburi sezoniere, vreo cinci”, a povestit Cătălin Măruță în urmă cu câțiva ani, pentru Libertatea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *