Meseria surprinzătoare pe care o are Monica Gabor. S-a aflat cu ce se ocupă, de fapt, în America: “Cu acte în regulă”

Irinel Columbeanu: "Îmi place că muncește. A învățat-o și pe Irina în același spirit"

Monica Gabor este obișnuită cu viața de lux încă de acum mulți ani, atunci când l-a întâlnit pe Irinel Columbeanu. Fostul milionar s-a asigurat în perioada respectivă că acesteia nu-i lipsește nimic. Se pare că și acum situația este la fel, alături de noul ei soț, însă Monica muncește cot la cot cu el. Care este meseria surprinzătoare pe care o are Monica Gabor?

Meseria surprinzătoare pe care o are Monica Gabor

Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri despre meseria pe care o are fosta lui soție acum, aflată în Statele Unite. Potrivit lui, Monica Gabor muncește cot la cot cu actualul său partener, Mr Pink. De asemenea, este și profesoară suplinitoare, cu acte în regulă. Fostul milionar se arată încântat de faptul că Monica a învățat-o și pe fiica lor cu același spirit.

„Este profesoară suplinitoare, cu acte în regulă. (…) Ea a învățat (limba engleză – n.r.), nu tatăl meu, așa cum s-a scris… Nu îmi place treaba asta, că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos. Îmi place că muncește. A învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20, pentru că au cumpărat-o nejumulită. Avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: „Am venit acasă și am jumulit-o eu”. Sunt bucuros”, povestea Irinel Columbeanu în urmă cu câteva luni.

Irinel Columbeanu va merge în America de sărbători

Irinel Columbeanu va merge în vizită în America la sfârșitul acestui an. Întrebat unde va fi cazat în Statele Unite, fostul milionar a declarat că va sta în aceeași casă cu Monica Gabor și actualul ei soț, Mr Pink. Tatăl Irinei va petrece acolo câteva zile alături de fiica lui.

“Fiica mea nu știu când mai vine în România, însă vă pot spune că o să merg eu în decembrie, de sărbători, la ea. Nu știu câte zile o să stau acolo, este și în funcție de biletul de avion pe care o să îl găsesc în perioada următoare. Nu o să fiu cazat la hotel. Cel mai probabil o să stau acasă la Monica. Ea este tot cu Mr. Pink. Nu s-au despărțit, nici nu au fost certați.”, a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți în perioada 2006 – 2011. Divorțul din cei doi a fost unul cu scandal, existând acuzații de ambele părți. Dacă inițial Irina, fiica lor, a rămas la tată, aceasta a decis în 2018 să se mute la mama ei, în Statele Unite. În prezent cei doi foști soți sunt în relații bune, comunicând des cu privire la fiica lor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7 119 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *