Metoda cu care Cornelia Rednic slăbește două kilograme pe săptămână. Când ia ultima masă pe zi

Cornelia Rednic: „Am o săptămână și am slăbit două kilograme”

Scris de: Daoud Andra

10 Nov. 2022

Metoda cu care Cornelia Rednic slăbește două kilograme pe săptămână. Când ia ultima masă pe zi

Cornelia Rednic este foarte atentă la siluetă și și-a propus să mai dea jos câteva kilograme, pentru un proiect muzical la care lucrează. Solista are o disciplină riguroasă atunci când vine vorba despre alimentație și câteva principii de la care nu se abate. Care este metoda cu care Cornelia Rednic slăbește două kilograme săptămânal?

Cum slăbește Cornelia Rednic două kilograme pe săptămână

Cornelia Rednic este foarte preocupată de aspectul ei fizic, iar recent a decis să dea jos câteva kilograme. Artista a mai ținut și în trecut diete care au ajutat-o să scape de 30 de kilograme, însă spune că nu recomandă regimurile drastice, bazate pe înfometare. Cu toate acestea, spune solista, trebuie să găsești o cale de mijloc și să mănânci puțin, pentru că nu poți slăbi fiind tot timpul sătul.

În ceea ce o privește, Cornelia Rednic apelează în prezent la o metodă foarte populară pentru a ajunge la silueta dorită. Artista a dezvăluit că nu mai mănâncă nimic după ora 17:00 și că este asistată în procesul de slăbire de o terapeută. Soția lui Lupu Rednic ține, așadar, un fel de post intermitent, adică face pauză alimentară de la ora 17:00 până a doua zi.

„După ora 17:00, nu mai mănânc nimic. Mai nou consum doar ce îmi zice ea (n.r. terapeuta cu care lucrează). Uneori, am doar două mese pe zi, uneori chiar trei, dacă am nevoie. Dar nu prea am nevoie. Că tu nici nu îți dai seama că mâncai mai mult decât ai nevoie, decât când începi și ții regim și te cumințești.

Acum, de exemplu, am o săptămână și am slăbit două kilograme. Mi se pare extraordinar si merg și la salon. Mă pune pe niște aparate, pentru că, în momentul în care slăbești ți se lasă pielea. De aceea lucrez la ea la salon, ca să arate frumos, să slăbesc frumos. Pentru că nu mai am nici eu 20 de ani, să nu ne ascudem după degete.”, a dezvăluit Cornelia Rednic, într-un interviu pentru revista Viva!

Metoda cu care Cornelia Rednic slabeste doua kilograme pe saptamana
Cornelia Rednic și-a propus să slăbească pentru un nou proiect

Ce a motivat-o să slăbească

Cornelia Rednic recunoaște că, în urmă cu 20 de ani, a apelat la înfometare pentru a pierde în greutate. Nu ar mai face acest lucru acum și nu recomandă nimănui această metodă, însă spune că, pentru a slăbi, trebuie să îți fie puțin foame. În ceea ce privește motivația de a pierde în greutate, aceasta are legătură cu un nou videoclip.

„Nu-mi place să spun cuvântul foame, dar trebuie să fii puțin flămândă ca să slăbești. Nu există să ții dietă și să ai tot timpul stomacul liniștit și hrănit și să slăbești. Trebuie să mănânci puțin. Eu pe toate le-am încercat. Trebuie să mănânci puțin și să ai un program.

Eu pentru videoclipuri mi-am dorit să slăbesc. Încep un proiect nou și am vrut să arăt și eu bine, că mă îmbrac în rochițe. Costumul popular e mai permisiv. (…) Nu există ceva care să te ajute să slăbești, iar tu să mănânci de toate. Nu se poate. Sunt anumite ceaiuri de slăbit, care te ajută, dar dacă îți ții și tu gura! Te ajută să alimini apă, să topești grăsimea mai repede, dar trebuie să faci și tu un efort. Când am făcut asta, am slăbit, când nu am făcut așa, nu am slăbit.”, a mai spus solista, în cadrul aceluiași interviu.

Cornelia Rednic recunoaște că uneori i se face foame seara, mai ales dacă se culcă târziu. Nu cade însă pradă tentației și nu mai mănâncă nimic după ora 17:00, ci bea doar apă pentru a scăpa de senzația de foame.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
8.5 92 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *