Metoda cu care Jojo a slăbit rapid mai bine de 10 kilograme. Nu a renunțat la ciocolată. În ce constă, de fapt, dieta ei

Jojo: "A devenit așa un regim pe care-l țin orice ar fi"
Metoda cu care Jojo a slăbit rapid mai bine de 10 kilograme. Nu a renunțat la ciocolată. În ce constă, de fapt, dieta ei

Jojo, pe numele ei real Cătălina Grama, a descoperit o metodă cu care să slăbească cât mai repede câteva kilograme. Celebra actriță a dezvăluit care este dieta ei și cum reușește să se mențină în formă.

Metoda cu care Jojo a slăbit rapid mai bine de 10 kilograme. “Am ținut diete toată viața mea”

Jojo mărturisește că a ținut diete mai tot timpul. Actrița nu mai are acum un regim anume, ci a transformat totul într-un stil de viață. Se răsfață din când în când și cu anumite plăceri de-ale ei, însă acum are un echilibru în alimentație. Vedeta a dezvăluit recent pentru ego.ro că a renunțat complet la carne.

„Am ținut diete toată viața mea! Cu mici pauze, evident! Spun asta pentru că nu mai dietă, deja a devenit un mod de viață. Noi tot timpul a trebuit să fim în formă ca actrițe, a devenit așa un regim pe care-l țin orice ar fi. Bine că mă mai răsfăț și eu din când în când cu tot felul de lucruri, dar s-a creat un echilibru și nu mai simt chiar așa!”, a mărturisit Jojo pentru click.ro.

Jojo, pe numele ei real Cătălina Grama
Jojo, pe numele ei real Cătălina Grama, are 41 de ani și se menține într-o formă de invidiat

Care este alimentul fără care Jojo nu poate trăi și ce nu ar mânca niciodată

Jojo recunoaște că nu ar putea trăi niciodată fără ciocolată, fiind un desert căruia nu-i rezistă. Actrița susține că îi plac mult pastele și pizza. Ce n-ar mânca niciodată? Jojo susține că nu i-ar plăcea niciodată să aibă în farfurie șorici sau jumări. Chiar și așa, fiul ei are aceste două preparate drept favorite.

„Pot să trăiesc fără cartofi prăjiți bine merci, dar ciocolata îmi place, nu-i rezist. Și pastele și pizza îmi plac. M-am educat să nu mai poftesc chiar la orice din punct de vedere culinar. N-aș mânca niciodată șorici sau jumări, nu aș pune gura. Fii-miu, în schimb, e mort după șorici, eu nu!”, a mai spus actrița.

Jojo a adoptat dieta Monicăi Anghel

Cătălina Grama a decis să o urmeze pe Monica Anghel și să respecte dieta acesteia. Astfel a reușit să scape de câteva kilograme într-un timp foarte scurt, iar acum se menține într-o formă de invidiat. Este vorba de un regim foarte bine stabilit, format din mic dejun, gustare, prânz, gustare și cină.

Iată în ce constă dieta Monicăi Anghel:

Micul dejun – un ou fiert cu 50 de grame de brânză proaspătă mai puțin grasă sau cu cașcaval semidegresat și un ardei gras (verde sau roșu) cafea fără zahăr sau cu îndulcitor

Gustare 1 – un măr sau o felie de ananas sau 15-20 de sâmburi de migdale

Prânz – ciorbă de legume, cu carne și cu ou bătut pe deasupra (Atenție! fără pâine) sau vrăbioară de vită sau mușchiuleț de porc cu salată (păpădie, roșii cherry etc)

Gustare 2 – chefir sau sana semidegresate

Cina – un bol mare cu salată verde (verdețuri) un pește alb sau curcan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *