Metoda prin care o doctoriță a slăbit 45 de kilograme. Cei 5 pași esențiali care au ajutat-o

Cât de important este sportul pentru a scăpa de kilogramele în plus
Metoda prin care o doctoriță a slăbit 45 de kilograme. Cei 5 pași esențiali care au ajutat-o

Atunci când o persoană își dorește să slăbească se gândește la ce ar putea face pentru ca acest lucru să se întâmple cât mai repede. Ei bine, specialiștii spun că nu există slăbire peste noapte și e nevoie de o alimentație echilibrată. Este o povestea medicului Emi Hosoda care a slăbit nu mai puțin de 45 de kilograme.

Metoda prin care o doctoriță a slăbit 45 de kilograme

Emi Hosoda s-a luptat ani mulți cu kilogramele în plus. Folosindu-se de domeniul medical, unde și activează de altfel, doctorița a conceput o dietă personalizată care a ajutat-o să ajungă la greutatea mult visată. A luat în calcul atât genetica, cât și microbiomul intestinal. Astfel a ajuns la o greutate de 45 de kilograme.

Medicul susține că trebuie să ținem cont de cantitatea de zahăr consumată zilnic, nu doar de calorii. Potrivit ei, excesul de zahăr din organism este stomac sub formă de grăsime. Emi Hosoda spune că nu și-a stabilit un număr de kilograme sau limite calorice atunci când a început dieta. Pe lângă grija la alimentație, ea luat suplimente de magneziu pentru a se odihni mai bine și pentru a nu mai simți nevoia de zahăr. A făcut și sport, antrenamentul de forță fiind cel mai de ajutor.

Recomandă consumul de 15 și 30 de mililitri de apă pe kilogram de greutate corporală, însă acest lucru mai depinde și de nivelul de activitate fizică. Persoanele active consumă mai multă apă decât cele sedentare.

Cinci sfaturi pentru pierderea în greutate

  1. Tine cont de zahăr și nu numai de calorii.
  2. Nu număra caloriile.
  3. Bea suficientă apă.
  4. Asigură-te că dormi suficient.
  5. Fă antrenament de forță.

Dieta Nicoletei Luciu. A slăbit 30 de kg în 6 săptămâni

Nicoleta Luciu, prezentă în juriul iUmor, a vorbit despre stilul ei de viață și despre dieta sa. Astfel, a dezvăluit ce a făcut pentru a scăpa de 30 de kilograme în numai șase săptămâni. Așadar, Nicoleta Luciu mărturisește că folosește anumite batoane. Zilnic împarte un baton în trei și ia o gură din el la șase ore. Mănânc fructe, cum sunt bananele și recunoaște că se și înfometează. De asemenea, a scos din alimentație carnea, lactatele, cafeina, proteina și a trecut pe vegetal.

“Eu nu mănânc decât să pot să merg pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără, de câțiva ani nu mai mănânc carne, nu mai mănânc lactate, cafeină, proteină, am trecut pe vegetal. Cică îmbătrânești de la ele. Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m, iar brusc după am pus. Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui”, a declarat Nicoleta Luciu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a descoperit Cristina Spătar după ce și-a făcut analizele
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *