Metoda secretă care o ajută pe Mihaela Tatu să fie în mare formă. Nici nu-i dai 60 de ani!

Vedeta a dezvăluit care este secretul siluetei sale.
Metoda secretă care o ajută pe Mihaela Tatu să fie în mare formă. Nici nu-i dai 60 de ani!

Mihaela Tatu se menținte într-o formă de invidiat la cei 60 de ani ai săi. Vedeta a recunoscut că a s-a luptat de-a lungul anilor cu kilogramele în plus, dar acum se poate mândri cu o siluetă suplă, ca în tinerețe. Fosta prezentatoare TV a devăluit care este secretul unei siluete suple ca la 20 de ani.

Metoda secretă care o ajută pe Mihaela Tatu să fie în mare formă

Chiar dacă s-a retras de o bună bucată de vreme din lumina reflectoarelor, Mihaela Tatu, în vârstă de 60 de ani, continuă să fie o sursă de inspirație pentru foarte multe femei.

Citește și: Cum arăta Mihaela Tatu în tinerețe. Fosta prezentatoare ”De 3 X femeie” poza provocator, în fuste scurte, și cu buricul la vedere

Fosta prezentatoare TV a reușit să slăbească nu mai puțin de 30 de kilograme, însă recunoaște că nu ar fi putut realiza acest lucru fără efort.

Într-un interviu recent, vedeta a dezvăluit metoda care a ajutat-o să dea jos kilogramele și să revină în formă. Mihaela Tatu a subliniat că slăbirea nu este un proces simplu, ci necesită un angajament constant și o hotărâre de a adopta un stil de viață sănătos.

”Procesul, indiferent ce metodă alegi ca să dai jos kilogramele, are două ingrediente la care nu trebuie să renunţi pentru că sunt de baza: voinţa şi disciplina. Eşti ceea ce alegi să fii.

Iau o pauză, în pauza aia de două luni am grijă nu să mai dau jos, ci să mă menţin, apoi iar încep.

În ziua respectivă mănânc, a doua zi am grijă şi încep iar cu voinţă şi disciplină. Am învăţat să mă abtin. Dacă nu poţi, atunci eşti ceea ce accepţi tu să fii”, a povestit Mihaela Tatu la „Vorbeşte lumea’.

Cum a reușit Mihaela Tatu să slăbească 30 de kilograme

Fosta prezentatoare TV recunoaște însă că nu ar fi reușit să ajungă la greutatea dorită fără ajutorul tratementelor corporale. Totuși, de bază în procesul de slăbire au fost dieta și exercițiile fizice.

Citește și: Ce nu mai găsește Mihaela Tatu de ani buni în magazine. De asta a renunțat chiar să mai meargă la shopping VIDEO EXCLUSIV

”Am reușit să ajung la o greutate ideală cu ajutorul tratamentelor corporale, a masajului și a vacuumului. În prima lună, s-au dus 7-8 kilograme. Acest lucru m-a încurajat să merg mai departe și am apelat și la un nutriționist de la București, dar si la un antrenor din Oradea, cu ajutorul cărora am făcut minuni cu corpul meu”, spunea vedeta cu ceva timp în urmă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *