Metoda simplă prin care poți să repari părul deteriorat. Ce trebuie să aplici pe scalp pentru volum și strălucire

Multe persoane se confruntă cu păr deteriorat.
Metoda simplă prin care poți să repari părul deteriorat. Ce trebuie să aplici pe scalp pentru volum și strălucire

Revigorarea părului deteriorat poate fi o sarcină dificilă de îndeplinit pentru multe femei. Vârfurile despicate, încrețirea, căderea și ruperea părului sunt semne clare ale deteriorării podoabei capilare. Totuși, există o metodă simplă prin care putem repara părul deteriorat. Nu este nevoie să mergeți la saloanele de înfrumusețare!

Cum putem repara părul deteriorat

De obicei, când vârfurile sunt foarte deteriorate și despicate, iar părul și-a pierdut strălucirea de altă dată, multe femei aleg să-l scurteze, fără să știe că pot apela la măști naturiste pentru refacerea podoabei capilare. Un păr se deteriorează când nu primește îngrijirea de care are nevoie. De aceea, astăzi vă prezentăm o mască puternică cu amidon de porumb, care poate repara părul.

Amidonul de porumb este considerat un balsam natural și este ideal pentru absorbția excesului de sebum și întărirea firelor de păr, dar și pentru a repara părul deteriorat în cel mai scurt timp.

Indicat este să renunțați și la folosirea plăcilor de îndreptat sau ondulat părul, pentru că acestea pot deteriora și mai rău podoaba capilară. Iată cum se prepară masca cu amidon de porumb și avocado!

Citește și: Cele mai în vogă tunsori pentru femei. Cum să te tunzi în funcție de culoarea părului și forma feței

Mască de păr cu amidon de porumb și avocado

Ingrediente

  • 2 linguri de amidon de porumb
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 avocado bine copt
  • 1 lingură de ulei de argan
  • 1 gălbenuș de ou
  • ½ litru de apă.

Cum se folosește:

Prima dată se pune apa la fiert și se adaugă amidonul de porumb, amestecând până se dizolvă complet. După ce toate s-au dizolvat, se ia cratița de pe foc și se strecoară amestecul. Apoi se toarnă apa cu amidonul într-un bol și se adaugă avocado zdrobit. Se pune și ulei de măsline, ulei de argan și gălbenuș de ou. Se amestecă până se obține o pastă omogenă.

Masca se aplică pe părul umed și se masează ușor părul și scalpul cu vârfurile degetelor. Las-o să acționeze timp de aproximativ 30 de minute. Apoi clătiți și spălați scalpul cu șampon. Se aplică de trei ori pe săptămână timp de o lună!

Citește și: De ce să nu arunci cojile de mandarine. Au întrebuințări nebănuite, iată în ce mod inteligent le poți folosi în casă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câți copii are Florin Piersic, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *