Mi-a spus că mă iubește, dar l-am văzut flirtând și cu alte femei. Nu știu dacă merită să-i mai dau o șansă

Deși admite că a flirtat cu alte femei, am sentimentul acut că mă minte și că nu îmi spune tot adevărul.
Mi-a spus că mă iubește, dar l-am văzut flirtând și cu alte femei. Nu știu dacă merită să-i mai dau o șansă

Am impresia că oamenii de încredere încep să fie tot mai greu de găsit. Recent, mi-am surprins iubitul flirtând cu alte femei. Mi-a spus că mă iubește, dar asta nu îl împiedică să le facă avansuri.

După ce mi-am dat seama ce face, am încercat să stau de vorbă cu el și l-am întrebat de ce face asta. Dacă nu mă iubește suficient, sau de ce continuă să-și caute o parteneră, deși suntem împreună. Mi-a răspuns că nu își caută altă parteneră și că mă iubește, dar că nu se poate abține.

Totuși, dacă în continuare va avea același comportament, eu nu cred că noi doi vom putea avea o relație serioasă. Iar eu nu-mi doresc o aventură. Problema este că mie chiar îmi place băiatul ăsta. Până să aflu de obiceiul lui de a flirta cu altele, relația noastră părea foarte promițătoare, deși e doar la început.

Mi-a spus că mă iubește

Nu știu cum să gestionez această situație, mărturisesc că nu m-am mai întâlnit cu așa ceva. Practic, îi făcea avansuri unei femei chiar sub ochii mei. Eram la un eveniment și mai trebuia să mă ocup de invitați printre altele, iar neavând tot timpul pentru el, am observat că  socializează cu unii și alții. Inițial mi-am zis că mă ajută și chiar mă bucuram. Dar ulterior am observat că stă de vorb doar cu femei foarte tinere. Apoi s-a concentrat pe una singură. Au și dispărut amândoi pentru o perioadă.

L-am sunat, l-am căutat, dar era de negăsit. A apărut după un timp și mi-a spus că a fost afară să ia o gură de aer că se săturase de atâta lume. Dar eu mă uitasem după el și afară și nu era acolo.

Când l-am întrebat ce era între el și tânăra aceea s-a aprins și mi-a spus că o iau razna. Dar ulterior mi-a mărturisit că a petrecut timp cu ea și că a plecat cu ea de la recepție ca să poată vorbi liniștiți. Nu sunt convinsă că doar au vorbit, însă nici nu pot dovedi contrariul.

Nu știu ce a fost între ei

Încă mi-e greu să nu mă gândesc la asta și să nu mă macine gândul că a fost mai mult decât îmi spune. În camera de hotel pe care o luasem pentru a ne fi mai ușor să ne pregătim pentru recepție am găsit multe lucruri răvășite. Mi-a spus că a fost acolo în timp ce eu eram ocupată, pentru că avea nevoie de calculator. Intervenise ceva urgent la serviciu și avea nevoie să găsească repede ceva în laptopul lui. Nu știu dacă să-l cred sau nu.

Dar dacă îi spun că vreau să ne despărțim se panichează. Mi-a spus că mă iubește și că nu vrea să mă piardă, însă eu nu știu cum voi reuși să merg mai departe dacă el va continua să se comporte astfel.

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.