Mi-am făcut un cont pe Tinder și am ajuns să fiu amanta soțului meu. Era în căutarea unei noi iubiri, dar a ajuns să se îndrăgostească tot de mine

Dragostea uneori e surprinzătoare. Soțul meu nu mă mai iubea, își căuta noi întâlniri pe site-uri, dar până la urmă tot de mine s-a îndrăgostit.
Mi-am făcut un cont pe Tinder și am ajuns să fiu amanta soțului meu. Era în căutarea unei noi iubiri, dar a ajuns să se îndrăgostească tot de mine

Ca psiholog, am întâlnit mult cupluri care, după câțiva ani de căsnicie, ajung într-un punct critic pe care nu-l mai pot depăși și se despart. Unii apelează la terapia de cuplu. Alții, însă, încearcă să depășească singuri problema. Eu mi-am făcut cont pe Tinder și am ajuns să fiu amanta soțului meu.

Suntem căsătoriți de aproape 10 ani, dar am descoperit de curând că Alin, soțul meu, nu mai este fericit în această relație. Nu mi-a spus-o el cu subiect și predicat, dar nu e greu să-i vezi reacțiile, gesturile, care nu mai seamănă cu cele ale unui bărbat mulțumit. Nu îndrăgostit, ci măcar mulțumit. O mulțime de gânduri au început să mă năpădească și mi-am făcut tot felul de scenarii. Că are pe cineva. Că vrea să mă părăsească. Desigur, că nu mă mai iubește, era destul de clar. Așa că a trebuit să trec la acțiune.

I-am găsit contul pe Tinder și mi-am făcut și eu unul

Nu a fost greu să intru în calculatorul lui și să descopăr că are cont pe site-uri de dating. Momentul a fost unul dificil pentru mine. Am înțeles că suntem în pragul unei crize pe care nu ne va fi ușor să o depășim. Asta dacă vom reuși.

După ce am plâns câteva zile fără să mă vadă, m-am gândit că e momentul să-i spun, să avem o discuție serioasă și să tranșăm problema. Ori ne despărțim, ori își revizuiește comportamentul. Dar am putut să prevăd reacția lui. Întâi nu va recunoaște, apoi mă va întreba de unde știu, de ce am intrat în calculatorul lui. Din victimă, mă voi transforma în căpcăun: i-am violat intimitatea. Apoi mi-am zis că nu e bun acest plan. Am mai amânat discuția cu el până când îmi va veni o idee mai bună. Și mi-a venit. Mi-am făcut cont pe Tinder și am ajuns să fiu amanta soțului meu.

Mi-a luat doar puțin timp până când am priceput cum funcționează lucrurile pe această platformă online de dating. Dar, după ce am înțeles ce fel de oameni o accesează – știam deja care este contul lui – l-am abordat. Desigur, contul meu era unul fals. Nu mi-am dat datele mele, nici fotografii. Am creat un personaj cu fotografii incerte, care lăsau loc de interpretări. Adică doar din spate sau în umbră, în așa fel încât să nu se poată distinge chipul. Care oricum nu era al meu. Și am reușit să-i captez atenția.

Mi-am făcut un cont pe Tinder și am ajuns să fiu amanta soțului meu

Nici acum nu înțeleg cum, dar am reușit să îl fac să se îndrăgostească de mine. Acum e ciudat când îl văd după ce avem o discuție „fierbinte” pe Tinder. E vesel, binedispus, chiar dă semne de afecțiune. Este clar pentru mine că aceste gesturi sunt dedicate femeii de pe Tinder, nu mie. Este la fel de clar că e îndrăgostit de acea femeie, fără să știe că vorbește, de fapt, cu soția lui.

Acum, pe site, facem planuri să ne vedem. Îmi spune cât de mult mă place, cât de mult însemn pentru el. Că am apărut în viața lui într-un moment dificil pentru el. Mă consideră iubita lui și își doreşte foarte mult să ne întâlnim. Nu știu dacă să o fac sau nu. Dacă o fac, va însemna să afle adevărul și probabil va fi sfârșitul căsniciei noastre. Sau poate nu. Poate ne vom da seama că ne iubim.

Dar dacă nu  îi spun, căsnicia noastră nu va putea continua așa. Într-un scenariu demn de un film, m-aș întâlni cu el la o petrecere cu măști, însă nu sunt sigură că nu m-ar recunoaște. În acest moment totul e atât de incert, încât nu știu nici ce ar trebui, nici ce aș vrea să fac. Doar ideea că mi-am făcut un cont pe Tinder și am ajuns să fiu amanta soțului meu mă bulversează.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
8.5 26 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *