Mi-am înșelat iubitul. El a aflat și ne-am despărțit. Îmi doresc enorm să ne împăcăm

Am făcut cea mai mare greșeală a vieții mele
Mi-am înșelat iubitul. El a aflat și ne-am despărțit. Îmi doresc enorm să ne împăcăm

Am deschis ochii și am simțit un nod în stomac. Știu că lucrurile nu vor mai fi la fel. Mi-am înșelat iubitul și greutatea acestei trădări mă apăsa cu fiecare minut ce trece. Nu pot să-mi iert greșeala, știu ce mare suferință i-am provocat și lui, dar nici nu vreau să renunț la el. Îmi doresc enorm să ne împăcăm.

Mă simțeam blocată …

Totul a început într-o seară ploioasă, când am ieșit cu prietenele mele la un bar nou deschis în centrul orașului. Eram deja într-o relație de trei ani cu Alex și, sinceră să fiu, mă simțeam blocată. În acea seară, însă, m-am lăsat purtată de atmosferă și de un flirt nevinovat cu un bărbat pe care abia îl cunoscusem. Nici nu-mi amintesc cum a început totul. O glumă, un zâmbet, o atingere ușoară pe braț. Până să-mi dau seama, eram prinsă într-un vârtej de emoții noi și captivante. În noaptea aceea, am făcut cea mai mare greșeală a vieții mele.

Când Alex a aflat, lumea mea s-a prăbușit. Îl iubeam cu adevărat și realizarea că l-am rănit atât de profund m-a sfâșiat. Nu știu cum a aflat, dar în acea seară s-a întors acasă cu ochii plini de furie și durere. Nu l-am mai văzut niciodată așa. Cuvintele lui, pline de dezamăgire și revoltă, mi-au rămas întipărite în minte. „Cum ai putut să-mi faci asta?” m-a întrebat. Nu aveam un răspuns care să justifice acțiunile mele. Doar lacrimi și un regret imens.

Citește și Iubitul nu-mi mai dă atenție. Să fie doar o perioadă sau un semn că nu mai vrea relația?

Ne-am despărțit după o relație de trei ani

Despărțirea noastră a fost inevitabilă. Alex a plecat, lăsând în urmă o tăcere asurzitoare și un gol imens în sufletul meu. Am rămas singură în apartamentul nostru, privind la fotografiile noastre și amintindu-mi de toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Mă întrebam cum am putut să distrug totul pentru o iluzie trecătoare.

Zilele care au urmat au fost un chin. Încercam să mă țin ocupată, dar fiecare colț al apartamentului îmi amintea de el. Într-o noapte, când ploaia bătea cu furie în geam, am căzut pe podea și am plâns până am adormit, dorindu-mi să pot da timpul înapoi. Știam că Alex nu va mai reveni, iar durerea pierderii lui mă sfâșia în fiecare zi.

Am realizat că am făcut o alegere care ne-a schimbat viețile pentru totdeauna. O greșeală care nu poate fi reparată. Acum, trebuie să trăiesc cu consecințele și să învăț din ele. Poate, într-o zi, voi găsi puterea de a mă ierta pe mine însămi și de a merge mai departe. Dar până atunci, rămân cu amintirile noastre și cu regretele unui moment de slăbiciune.

Aceasta este povestea mea. O poveste despre greșeli, durere și căutarea iertării într-o lume în care timpul nu se mai poate întoarce.

Citește și Mi-e frică să mă căsătoresc. Toți prietenii noștri s-au despărțit după ce au făcut acest pas

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *