Mi-e frică să mă căsătoresc. Toți prietenii noștri s-au despărțit după ce au făcut acest pas

Lucrurile merg de minune între noi. De ce să le stricăm?
Mi-e frică să mă căsătoresc. Toți prietenii noștri s-au despărțit după ce au făcut acest pas

Știu că multe fete visează cu mult entuziasm la ziua nunții, dar de mine e departe acest gând. Sigur, am avut și eu momentele mele când mi-am imaginat cum ar putea fi, însă sunt atât de fericită și de mulțumită de viața pe care o avem în prezent încât nu vreau să fac lucruri care ar putea să ne forțeze limitele. Da, mi-e frică să mă căsătoresc. Și nu e de mirare că simt asta, având în vedere că toți prietenii noștri au trecut prin divorț.

Suntem de 4 ani împreună și ne e bine așa

Recunosc, alături de Andrei, mă simt fericită și iubită. Lucrurile nu sunt perfecte, dar mi-am dat seama în timp că el este bărbatul potrivit cu care îmi doresc să îmi construiesc o familie. Ai lui mereu ne-au întrebat de căsătorie, fiind nerăbdători să ne ajute cu pregătirile, însă mie îmi e frică de acest pas. Nu este vorba că mă îndoiesc de sentimentele lui sau ale mele, ci este un alt motiv. Numeroși prieteni de-ai noștri au ajuns la despărțire la scurt după căsătorie, deși înainte să facă pasul ăsta erau foarte bine împreună. Niciodată nu se știe ce se întâmplă în casa unui om, într-adevăr, însă e ca și cum au simțit o presiune și mai mare și nu au știut cum să gestioneze lucrurile.

Ai lui insistă să ne căsătorim

Ideea e că iubitul meu provine dintr-o familie tradițională. Pentru părinții lui e de neconceput să nu ne căsătorim. Asta înseamnă pentru ei primul pas pentru a-ți ajunge să-ți întemeiezi o familie. Însă pentru mine contează cel mai mult ca noi doi să ne înțelegem, iar acum lucrurile sunt minunate între noi. Știu că fiecare relație e diferită, dar dacă nouă ne e bine așa ce rost are să facem alte schimbări. În ultima perioadă, de fiecare dată când am mers la părinții iubitului meu, mereu am primit întrebarea ce mai așteptăm, când stabilim data nunții sau de ce amânăm acest eveniment. Ei s-au arătat dornici să ne ajute cu cheltuielile și cu tot ce e necesar.

Citește și Iubitul meu vrea să facem Paștele cu părinții lui. Mama lui însă nu mă suportă

Mi-e frică să mă căsătoresc. Nu vreau să-i rănesc sentimentele iubitului meu

Îmi dau seama că Andrei e între ciocan și nicovală. Nu vrea să le dezamăgească așteptările părinților săi, nu vrea să mă supere nici pe mine. Mi-a zis că mă iubește și că el simte că e normal să facem acest pas în relația noastră. I-am mărturisit că mi-e frică să mă căsătoresc, i-am dezvăluit și de unde se trage această teamă. A zis că mă înțelege, dar povestea noastră e diferită de a celorlalți și noi suntem răspunzători pentru ea. Îi dau dreptate, sunt convinsă că așa e, dar totuși nu vreau să schimb nimic din ce avem acum. Îmi doresc enorm ca situația dintre noi să rămână intactă și să nu o influențeze niciun act. Sentimentele noastre și legătura dintre noi sunt cele care dictează relația noastră, nu un document. Nu vreau însă nici să-i rănesc sentimentele, dar sincer nu vreau să se strice nimic din ce avem…

Citește și Iubitul vrea să ne despărțim. Mi-a zis, după 5 ani de relație, că el nu e pregătit pentru căsătorie

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câți copii are Florin Piersic, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *