Mi-am înșelat iubitul și nu am niciun regret. Încerc de multă vreme să-i explic că lucrurile nu sunt ok între noi, dar mă ignoră total

Cred că e momentul să avem o discuție. Numai de m-ar asculta!
Mi-am înșelat iubitul și nu am niciun regret. Încerc de multă vreme să-i explic că lucrurile nu sunt ok între noi, dar mă ignoră total

Tocmai mi-am înșelat iubitul. Dar nu ăsta e cel mai grav lucru. Și mai grav este că nu am niciun regret. Relația asta durează de prea mult timp și nu evoluează nicicum. Am încercat de multe ori să discut cu el și să-i spun că nu mă mulțumește felul în care decurg lucrurile între noi. Nu are, însă, niciodată timp să mă asculte. Mereu mă ignoră și îmi spune să-mi ocup timpul cu ceva, că am prea mult timp și mă plictisesc.

Acum, ca să fiu sinceră, îmi doresc să afle și să ne despărțim. Poate așa va simți ce simt și eu când sunt ignorată, când sunt ca și inexistentă sau, mai rău, când mă face să mă îndoiesc de propria mea judecată.

Sunt 12 ani de când sunt în această relație și am sentimentul că sunt niște ani irosiți. Am ajuns la 32 de ani și nu am realizat nimic împreună cu iubitul meu. Eu locuiesc singură cu chirie, el locuiește însă la părinții lui. Spune că e o prostie să se mute de acolo, că el, fiind singur la părinți, va moșteni acea casă. Frumoasă, de altfel, dar asta înseamnă că prețul pe care îl plătește este intimitatea lui. Eu nu sunt dispusă să plătesc acest preț, doar pentru a locui într-o casă mare în oraș.

Mi-am înșelat iubitul și nu am niciun regret

Încerc de luni de zile să discut despre asta cu el și nici că mă ascultă. Așa cum era ușor de anticipat, a apărut altcineva în viața mea. E un bărbat pe care îl cunosc de un timp relativ scurt, dar care simt că mă completează din toate punctele de vedere. Nu am vrut să fac acest pas înainte de a mă lămuri întâi cu iubitul meu. Dar, cum el nu acceptă să discutăm, am mers înainte, am făcut ceea ce am simțit.

Acum, partea proastă e că am remușcări pentru faptul că nu am nicun regret pentru ce am făcut. Chiar îmi doresc să afle cumva și să ne despărțim, Poate așa se va trezi la realitate. Dar mă îndoiesc că va observa vreun indiciu, după cât de puțină atenție îmi acordă.

Pe acest bărbat l-am cunoscut când eram într-o stațiune cu niște prieteni. Atunci când el nu a vrut să vină și a făcut mișto de noi că mergem ca bătrânii, „la băi”. Însă locul e superb și chiar e loc și de distracții, nu e doar pentru bătrâni. În fine. Acolo ne-am cunoscut și din prima clipă am simțit că e ceva cu băiatul ăsta. Aveam un sentiment ciudat că ne cunoaștem de-o viață și că doar am așteptat momentul să ne întâlnim.

Vrea să ne mutăm împreună

El vrea deja să facem cât de curând următorul pas și să ne mutăm împreună. Sunt convinsă că nu va dura mult până când va vrea să ne căsătorim. Deja îmi spune cât de mult își dorește o familie. În plus, nu-i pasă că am deja un iubit. Mi-a spus un lucru care m-a dat peste cap, fără să știe prea multe detalii din relația mea. A spus că dacă iubitul meu ar fi ținut la mine și nu ar fi fost un egoist, până la vârsta asta aveam doi copii și o locuință a noastră. Nu petreceam concediile separat și nu aș fi fost tot pe cont propriu după atâția ani. Și acum mă gândesc că are dreptate.

Mai rămâne să-l conving să avem acea discuție, odată și-odată. Faptul că mi-am înșelat iubitul nu simt că m-ar onora, dar aș vrea, cel puțin, să-i spun de ce s-a ajuns aici. Numai de m-ar asculta!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *