Mihaela Rădulescu, anunț important după ce s-a spus că se retrage din viața publică. Ce are de gând, de fapt, vedeta

Mihaela Rădulescu: "Sunt mai ocupată ca oricând"
Mihaela Rădulescu, anunț important după ce s-a spus că se retrage din viața publică. Ce are de gând, de fapt, vedeta

Mihaela Rădulescu a ținut să lămurească situația după ce a apărut zvonul că se retrage din viața publică. Vedeta a făcut un anunț important pe pagina sa de Instagram. Ce se va întâmpla de acum înainte în ceea ce o privește pe vedetă.

Mihaela Rădulescu, anunț important după ce s-a spus că se retrage din viața publică: „Sunt mai ocupată ca oricând”

Mihaela Rădulescu susține că s-a interpretat greșit ceea ce ea a vrut să spună. Astfel, spre bucuria celor care o admiră de zeci de ani, vedeta nu se va retrage din viața publică. Ea susține că în perioada următoare nu va mai expune foarte des detalii personale, din viața sa. Mihaela Rădulescu susține că a ajuns într-un punct al vieții în care nu mai are nevoie de o vizibilitate mare, lumea cunoscând-o deja foarte bine.

Mihaela Rădulescu consideră că afacerea ei și viața sa personală nu mai au nevoie de promovare, ci de libertate. Vedeta a anunțat că va mai publica diferite lucruri, mai ales atunci când anumite proiecte au nevoie de susținere, iar din când în când le va da și fanilor ei câte un semn “de drag”.

”Din seria “ce spun eu și ce înțeleg ei”- pledoaria mea pentru o alegere personală legată de protejarea vieții private, a fost tradusă ca… retragere. Nu, nu mă retrag de nicăieri, doar nu mai cred în expunerea excesivă a detaliilor personale, zilnic, pe rețele sociale. Înțeleg că unii au nevoie de așa ceva pentru businessul lor, pentru vreun talent pe care-l au de a influență sau de a inspiră, respect felul fiecăruia de a trăi și de a povești despre el.

Dar, nu mă retrag de nicăieri, sunt mai ocupată că oricând. Doar că businessul meu și viață mea de acum nu mai au nevoie de promovare, ci de… libertate, de focus pe ce contează cu adevărat și de proverbială mea filosofie de a trăi exact cum îmi place… Sunt aici, cu voi, va urmăresc, îmi voi promova prietenii și proiectele care au nevoie de susținere și, când o fi cazul, o să va dau un semn de drag. Vă mulțumesc pentru că sunteți cu mine!”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina ei.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu de aproape 9 ani

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de aproape 9 ani, din anul 2013. Atunci românca i-a luat un interviu acestuia. Felix are 53 de ani și a devenit cunoscut după ce a sărit din stratosferă, de la altitudinea de 39 045 m, în anul 2012.  Mihaela Rădulescu a dezvăluit de ce nu mai vrea să se căsătorească. Potrivit vedetei, atât ea, cât și Felix sunt doi oameni maturi care știu ce își doresc de la viața. Nu vor să urmeze familia tradițională românească. Mihaela e de părere că pot fi fericiți și fără să fie căsătoriți.

7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.