Mihai Albu, îndrăgostit ca un licean, la 10 ani de la divorț: ”Avem planuri pentru un viitor împreună”. Cu ce se ocupă iubita lui. EXCLUSIV

Celebrul designer de încălțăminte și-a găsit jumătatea
Mihai Albu, îndrăgostit ca un licean, la 10 ani de la divorț: ”Avem planuri pentru un viitor împreună”. Cu ce se ocupă iubita lui. EXCLUSIV

Mihai Albu a tot încercat să-și refacă viața amoroasă, după divorțul furtunos de Iulia Albu, de acum zece ani. Însă, de-abia acum și-a găsit jumătatea, el mândrindu-se, pe conturile sociale, cu frumușica brunetă care îi dă și un pupic, iar el zâmbește fericit, ca un licean îndrăgostit. Reporterii Ego.ro au aflat că ea este de profesie medic chirurg. Iată ce spune Mihai Albu despre această poveste de dragoste.

Mihai Albu: ”Ne înțelegem perfect!”

Mihai Albu a adunat mii de like-uri cu cele două fotografii postate aseară pe contul său de Facebook, în timp ce el și iubita lui se aflau la barul Hotelului Intercontinental, unde au petrecut o seară romantică:

”Bucureștiul de la etajul 21…noaptea”, a scris celebrul designer de încălțăminte. Internauții s-au și grăbit să îl felicite, întrebându-se în același timp și cine este femeia care îl face atât de fericit. ”Viața merge înainte și trebuie să ne bucurăm”, ”Să fiți fericiți!” și ”Cine e  frumoasa doamnă?” sunt doar câteva din mesajele lăsate de prieteni și de fani. Cineva mai curajos a scris: ”Vrem poze cu pantofii de mireasă! Unde sunt?”. Reporterii Ego.ro au aflat că iubita designerului este medic chirurg, femeie de carieră.

Contactat de reporterii Ego.ro, Mihai Albu ne-a declarat, în exclusivitate, vizibil fericit și încântat de actuala lui viață sentimentală, după cele câteva relații pasagere: ”Ne înțelegem foarte bine și avem planuri pentru un viitor împreună. Nu doresc să spun mai mult, pentru că nu este persoană publică”.

Mihai și frumoasa brunetă, de profesie medic chirurg
Mihai și iubita lui, de profesie medic chirurg

Ce ne declara Mihai Albu despre o nouă căsătorie: ”Îi voi da soției numele meu de familie, chiar dacă mai există o domniță Albu”

Mihai Albu ne spunea, într-un alt interviu, că, dacă se va mai căsători, iar viitoarea soție va fi de acord, îi va da numele lui de familie, chiar dacă și Iulia, fosta soție, l-a păstrat, după divorț, conform înțelegerii:

”Iubesc din nou, este bine, nu este exclus să ajung din nou la altar. Și, da, îi voi da soției numele meu de familie, chiar dacă mai există o domniță Albu, vor fi două. Nu am de ce să îi cer voie Iuliei, numele este al meu. Tata era din zona Alba Iulia, de aceea ne cheamă Albu. La divorțul de Iulia, numele a fost parte din negociere, i l-am lăsat, pentru că și-a construit cariera pe acest nume”.

Și Iulia Albu și-a refăcut viața sentimentală, după divorț, ea trăind o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul muzician, care de altfel o ajută și cu filmările pentru conturile sociale și îi îndrăgește fiica de 13 ani, pe Mikaela.

Mihai și frumoasa brunetă, de profesie medic chirurg
Mihai și actuala parteneră

Mihai Albu: ”Nu este ușor pentru femeia care stă lângă mine”

Mihai Albu are grijă de mama lui, în vârstă de 94 de ani, imobilizată la pat, alături de care și locuiește. Recunoaște că multe dintre relații nu au mers pentru că e greu să găsești pe cineva înțelegător:

”Am avut câteva relații, după divorț, unele nu au mers, eu am și obligații, am o fiică, o mamă bolnavă, de care trebuie să am grijă, sunt ocupat cu atelierul de încălțăminte, nu este ușor pentru femeia care stă lângă mine”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9.8 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *