Mihai Ghiță nu se mai poate bucura de sărbători: „Când ne moare copilăria, ne moare toată bucuria” EXCLUSIV

Prezentatorul Kanal D ne sfătuiește ca, de Paște, să îi îmbrățișăm pe cei dragi: ”Aia e Lumină!”

Extrem de discret, atunci când vine vorba despre viața personală, Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii „Asta-i România!”, de la Kanal D, a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că de ceva vreme sărbătorile nu mai sunt la fel ca în copilărie și că pierderea unor oameni dragi l-a făcut să nu se mai bucure la fel de tare de aceste momente, dedicate familiei.

”Când ne moare copilăria, ne moare toată bucuria!”

În timp ce toată lumea și-a organizat programul astfel încât să se bucure de cât mai multe zile libere alături de familie și de persoanele apropiate, Mihai Ghiță nu mai așteaptă Paștele cu același entuziasm.

„Nu știu ce să zic cu Paștele. Am pierdut ceva în pandemie. Nu mai este la fel și sunt niște sărbători atât de personale, sunt despre familie, le asociem cu lucrul acesta și când pierzi oameni de pe lângă tine îți pierzi copilăria. Odată cu copilăria, îți pierzi bucuria de a-ți mai petrece Paștele și Crăciunul. Cei care mai au bucuria pentru aceste sărbători sunt părinții care o au pentru copiii lor. Când ne moare copilăria, ne moare toată bucuria. Când pierdem oamenii de pe lângă noi, devenim adulți și e foarte greu. E foarte greu în momentul în care sunt sărbători.

De aceasta vreau să le transmit celor de acasă să lase Grecia, să lase Bulgaria, muntele și să meargă acasă. Să bată în ușă, să-i ia în brațe pe cei dragi. Nu trebuie să aibă mâncare. Iubirea înseamnă Paște. Aia e Lumină. Să se îmbrace frumos de dimineață, să meargă la Biserică, să iasă din nebunia asta comercială care ni se spune despre Paște”, a mărturisit prezentatorul emisiunii online „În oglindă” pentru EGO.ro.

Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii „În oglindă”
Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii „În oglindă”

„Paștele nu este despre mâncare”

De-a lungul timpului, prezentatorul emisiunii „Asta-i România!” a întâlnit o sumedenie de oameni și le-a ascultat poveștile de viață, încercând în egală măsură să îi ajute, dar și să învețe din lecțiile lor de viață. Astfel că, în momentul de față, deși cu sufletul sfâșiat de pierderea unor persoane dragi, Mihai Ghiță vrea ca de sărbători să fie alături de oamenii care i-au mai rămas alături.

„Știu că suntem săraci, știu că mulți nu au ce să mănânce de Paște. Nu e nevoie de miel sau de drob. Trebuie să trăiască această bucurie a Învierii doar ținându-se în brațe cu cei dragi. Așa o să fim mai fericiți”, a mai declarat Mihai Ghiță, completând că nu se va refugia în muncă, cum poate ar lăsa impresia că o face.

„Munca nu mi-a luat niciodată nimic. Munca mi-a dat oamenii aceștia normali, simpli. Lucrez de 20 de ani în meseria asta și înseamnă mult pentru mine că am avut oamenii aceștia aproape. Ei poate par niște  străini și eu le par un străin, dar ei îmi dau uneori puterea. Nu vreau să mă apreciez, dar faptul că am șansa asta, din milioane de oameni normali ca mine, să le vorbesc lor, celor de acasă, nu pot să mă vait de meseria asta. Mă vede Dumnezeu. E ceea ce eu am visat, ceea ce am vrut să fac. Cum să te vaiți de ceva la care ai visat? Te poți văita de un vis? Poți să fii obosit trăind un vis?”

„Iubiți-vă, că e atât de gratis pe lumea asta!”

Chiar dacă nu va fi un Paște așa cum spera, Mihai Ghiță a învățat să aprecieze mai mult ceea ce are lângă el și sfătuiește pe toată lumea să facă asta. Nu neapărat doar de sărbători.

„Să aveți Sărbători Luminate! Să fiți puternici și nu uitați că Lumina e fix în oameni și încercați să vedeți Lumina din oameni, nu răul pe care toți îl avem în noi. Toți avem puțin rău acolo în noi. Speculați partea bună și bucurați-vă unul de altul și iubiți-vă, că e atât de gratis pe lumea asta!”, a mai transmis Mihai Ghiță.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Horoscop 28 Iulie 2024. Astăzi, Capricornii se ocupă mai mult de sănătate, Berbecii sunt predispuși...
Horoscop Zilnic Duminică 28 Iulie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *