Mihai Mărgineanu, în doliu. Durere imensă pentru artist

O persoană aproapiată de-ale artistului a murit.
Mihai Mărgineanu, în doliu. Durere imensă pentru artist

Durere imensă pentru Mihai Mărgineanu. Unul dintre colegii săi de trupă s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut chiar de Mărgineanu pe rețelele de socializare: „Prietenii știu cine a fost și ce a însemnat”.

Mihai Mărgineanu, în doliu după moartea colegului săi de trupă

Zi de doliu pentru rock-ul românesc. Chitaristul din formația Mihai Mărgineanu & Band, Andrei Cristian Vlad, a încetat din viață. Tânărul se confrunta cu mai multe probleme de sănătate. Vestea a picat ca un trasnet pentru cei care îl cunoșteau. Din păcate, acesta va rămâne doar o amintire pentru apropiați.

Vestea neașteptată a fost dată chiar de Mihai Mărgineanu, colegul de trupă al chitaristului.

„Motanu’ pentru prieteni, Andrei Cristian Vlad a murit aseară. Chitaristul care a făcut că rock-ul și blues-ul să intre pe aceiași ușa cu muzică noastră! Prietenii știu cine a fost și ce a însemnat. Tot ceilalți vor afla de la noi”, a scris Mihai Mărgineanu pe rețelele de socializare.

Andrei Cristian Vlad, prieten vechi cu Bobonete

Mihai Bobonete, colegul de platou al lui Mihai Mărginanu în producția „Las Fierbinți”, îl cunoștea foarte bine pe „Motanu”. Cei doi erau prieteni apropiați, iar actorul a postat și el un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care își exprimă recunoștința față de bunul lui prieten pentru că l-a îndrumat atunci când avea mare nevoie.

„Acest om mi-a fost foarte drag, mi-a fost sprijin cand bananaiam prin negura incertitudinii acum 20 de ani și a fost, fără îndoială, unul dintre cei mai deștepți oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul vieții mele. Motanu avea umor, cânta dumnezeiește la chitară, știa istorie de dădea pe afară. Într-o seara, la Măgura, pentru că eram mai mulți decât ținea casa, eu și Motanu am dormit pe prispă. Ploua frumos și picaturile care se loveau de marginea gărdulețului ce delimita prispa, se spărgeau și ne umezeau mutrele noastre și ochii noștri închiși”, a scris Mihai Bobonete pe rețelele de socializare.

În starea de urgență a fost amendat de Poliție pentru că a mers la farmacie după medicamente

Andrei Cristian Vlad povestea în 2020 un episod în care a fost nedreptățit de autorități, după intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 3.

După cum spunea chiar el la vremea aceea, artistul avea astm, dar și diabet. El a fost nevoit să meargă la farmacie pentru a face rost de medicamente care să îl ajute să treacă cu bine peste încă o noapte. Poliția nu l-a crezut și l-a amendat. Dialogul dintre el și omul legii a fost făcut public chiar de regretatul chitarist.

„- Unde mergeți?!

– La farmacie. Am astm, diabet și oricum încă nu e 22.

– Nu vă credem. Cred că mergeți să vă luați țigări și băutură.

– De la farmacie?! Îmi iau și d-alea dacă ordonați dumneavoastră, dar nu cred că au pe stoc la farmacie. Nici măcar spirt, dar din ăla nu am prea servit până acum.

– Aaa nu, dar de la benzinărie.

– Pai până la benzinaria cea mai apropiată, fac juma de ora pe jos, dacă nu bate vântul din față.

– Actele va rog”

Conversația s-a încheiat cu o amendă pentru artist, care nu a avut niciun drept de contestație, scriu jurnaliștii de la Podul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *