Mihai Mitoșeru, copleşit de problemele din viaţa personală: „Am multe regrete. Am fost un fraier şi am fugit toată viaţa de copii” EXCLUSIV

Mihai Mitoșeru a trecut printr-un divorț dificil, dar acum își dorește să își refacă viața, însă nu a găsit femeia potrivită.

Mihai Mitoșeru nu și-a pierdut speranța, după divorț. Dimpotrivă, este convins că va găsi persoana potrivită pe plan amoros. Prezentatorul tv de la Kanal D ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro. El ne-a vorbit despre cum privește iubirea acum, dar și despre posibilitatea de a deveni tătic, în viitor. De asemenea, colegul lui Teo Trandafir a punctat că nu crede în prietenie, după o despărțire oficială.

Mihai Mitoșeru: „Am avut un divorț cum nu se poate mai civilizat”

Mihai Mitoșeru a trecut prin multe provocări, dar niciodată nu și-a pierdut zâmbetul. Nu a găsit încă femeia care să îl pună pe jar după divorț, însă nu refuză ideea de a se căsători dacă dragostea o să îi iasă în cale. El ne-a făcut dezvăluiri emoționante, explicând și faptul că și-ar dori un copilaș, în viitor.

Ai o relație foarte bună cu mama ta, care recent a trecut printr-o serie de provocări. Cum se simte acum?

Mihai Mitoșeru: Mama este foarte bine acum, după aproape doi ani mai grei. Am trecut prin multe, o operație pe creier, a fost bine, rău și tot așa, dar acum este bine. Mă mai sperie când nu îmi trimite mesaj dacă a luat medicamentele, mai ales că suntem doar noi doi. Dar acum mama este bine și probabil acesta este principalul motiv pentru care sunt și eu bine.

Ce sfaturi ai pentru cei care trec printr-o astfel de cumpănă?

Mihai Mitoșeru: Să creadă în Dumnezeu, eu cred că El a fost lângă noi. Să nu te lași pradă problemelor și să fii puternic, mai ales pentru cei de lângă noi. Să mergi mai departe.

Ai trecut printr-un divorț, ca persoană publică. Consideri că este greu să te vindeci după o despărțire atunci când ochii fanilor sunt asupra ta?

Mihai Mitoșeru: Nu cred că are vreo legătură cu ochii fanilor, mai ales la noi. Am avut un divorț cum nu se poate mai civilizat, nu am ieșit să ne plângem, nu ne-am certat, nu ne-am afișat cu alte persoane. În momentul în care am divorțat la notar ne-am luat în brațe și ne-am sărutat.

„Nu cred că există prietenie după divorț”

Există prietenie după divorț?

Mihai Mitoșeru: Nu cred că există prietenie după divorț. Noi încercăm, dar atât timp cât există sentimente care nu au dispărut după 14 ani de relație, nu cred că ele pot fi transformate în prietenie. Am mai vorbit în perioada asta, dar parcă este și mai greu pentru amândoi. Între noi a fost dragoste adevărată.

Cum privești dragostea acum?

Mihai Mitoșeru: Acum sunt destul de pesimist. În primul rând, îmi este greu să mă gândesc la dragoste acum, este adevărat că timpul rezolva multe. În acest moment îmi este greu să cred că o să se întâmple. M-am maturizat și vreau mult mai mult de la viață, de la o relație, de la omul cu care aș trăi, de la mine.

Cu mine m-am mai împăcat, am înțeles ce și cât am greșit în relație, am învățat și sper să nu repet acele greșeli. Îmi este greu să o mai iau de la început, mă învățasem cu omul de lângă mine. Am cunoscut niște fete care nu au fost cum aș fi vrut eu, încă nu am găsit femeia care să fie așa cum doresc eu să fie.

Ești pregătit pentru un nou mariaj? Ai mai merge din nou în fața altarului?

Mihai Mitoșeru: Eu am învățat să nu spun niciodată „Nu”, chiar dacă acum nu am o relație. Noi ne-am căsătorit la Starea Civilă, nu am apucat să mergem la biserică pentru că tatăl ei a murit înainte de acest eveniment. Dar pentru căsătoria civilă am avut parte de o petrecere foarte mare, cu 200 de oameni, a fost superb, mie mi-a plăcut mult. Mie îmi place ideea de nuntă, cred că este unul dintre cele mai fericite momente ale oamenilor. Bănuiesc că voi repeta momentul dacă voi găsi persoana potrivită.

Mihai Mitoșeru se gândeşte din nou la căsătorie după divorţ

„Am avut nevoie și de ajutor, am fost la psiholog”

Ce lecții ți-au oferit momentele dificile din viața ta? Cum ai reușit să treci peste ele?

Mihai Mitoșeru: Cu greu, dar nu îmi place să mă plâng public. Dar, ca sfat pentru cei care trec prin momente mai grele, eu am avut nevoie și de ajutor, am fost la psiholog. Nu este o rușine, când ești răcit, doctorul îți prescrie un tratament. Eu cred că am avut o depresie destul de puternică și am fost la un specialist care m-a ajutat. Dar cel mai important este să găsești puterea să te ajuți și singur, să te ridici, să ieși, să socializezi. Este foarte greu să faci aceste lucruri, când ești în momente dificile, dar trebuie să încerci.

Îți dorești un copil? Cum te vezi în ipostaza de tătic?

Mihai Mitoșeru: Eu am fost un fraier și am fugit toată viața mea de copii. Am mulți nepoți, mulți finuți, iar părinții lor tot timpul se plângeau de lipsa timpului liber. Noi aveam profesiile pe care le aveam, ea însoțitoare de bord, eu eram mai tot timpul plecat cu spectacole, filmări, aveam oricum foarte puțin timp pentru noi doi. Am greșit! Asta nu înseamnă că este prea târziu, tata m-a făcut la vârsta pe care o am eu acum și a fost foarte bine. Îmi plac copiii și mi-aș dori unul.

Ai regrete? Ce ai schimba, dacă te-ai putea întoarce în trecut?

Mihai Mitoșeru: Am multe regrete. Aș schimba multe. În viața personală n-aș mai face greșelile pe care le-am făcut. Profesional aș fi dorit să am mai mult curaj și încredere în mine.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
8.9 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *