Mihai Trăistariu, achiziție de sute de mii de euro. În ce a ales artistul să-și investească banii: “Deja prinde formă totul. Cred că o să arate wow”

Cântărețul a dat lovitura!

În perioada pandemiei de coronavirus, Mihai Trăistariu a avut mari probleme financiare, din cauza unui credit bancar. Pentru a scăpa de datorii, artistul a fost nevoit să își vândă o casă, însă acum se pare că o duce mai bine ca niciodată. Recent, cântărețul a anunțat că și-a făcut o achiziție de sute de mii de euro. Iată ce și-a cumpărat!

Mihai Trăistariu a renăscut din propria cenușă. Investiție importantă făcută de artist

Mihai Trăistariu, în vârstă de 47 de ani, a renăscut din propria cenușă în ciuda greutăților financiare cu care s-a confruntat. În perioada pandemiei, artistul ajunsese la sapă de lemn, din cauza unui împrumut bancar.

Însă, în 2023, el și-a vândut o casă, și-a achitat datoriile și a început să pună banii la saltea. Acum, artistul a anunțat pe reţelele sociale că a făcut o investiție importantă.

Artistul și-a cumpărat un apartament de lux la malul mării

Mai exact, fostul membru al trupei Valahia și-a achiziționat un apartament de lux în Mamaia Nord, una dintre cele mai bune zone de la malul mării. Însă, artistul nu va locui în acel imobil, ci îl va închiria pe perioada verii.

”Am intrat acum în recepția complexului din Mamaia Nord, unde mi-am cumpărat apartamentul de lux de care v-am tot povestit în ultima vreme.

Deja prinde formă totul. Cred că o să arate wooow. Abia aștept să primesc primii turiști.”, a scris cântărețul pe rețelele sociale.

Citește și Suferința trăită de Mihai Trăistariu în copilărie. “M-am bucurat când a murit tata. O lega de calorifer pe mama, o trântea pe jos, o tăvălea”!

Unde a petrecut Paştele

Mihai Tristariu s-a născut în Piatra Neamț, însă, de ani buni, acesta locuiește în Constanța. Sătul de mare, cântărețul a preferat ca anul acesta să îşi petreacă Paștele la munte.

Chiar în prima zi de sărbătoare, solistul a fost surprins de paparazzi la o terasă din centrul stațiunii Sinaia. Alături de managera sa și de câțiva prieteni, artistul a petrecut mai multe ore acolo, potrivit Click!.

 ”Eu am cântat anul acesta de Paște la Sinaia și la Predeal. De Înviere, am mers la slujbă la Mânăstirea Sinaia.

Mie îmi place foarte mult la munte, așa că a fost un Paște reușit din toate punctele de vedere”, a declarat solistul, pentru sursa citată.

Citește și Istoricul României la Eurovision. Ce mari artiști ne-au reprezentat țara și câte puncte au reușit să ia!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *