Suferința trăită de Mihai Trăistariu în copilărie. “M-am bucurat când a murit tata. O lega de calorifer pe mama, o trântea pe jos, o tăvălea”

Artistul a vorbit despre traumele copilăriei

Scris de: Daoud Andra

27 Feb. 2024

Suferința trăită de Mihai Trăistariu în copilărie. “M-am bucurat când a murit tata. O lega de calorifer pe mama, o trântea pe jos, o tăvălea”

Este unul dintre cei mai talentați artiști români, însă puțini știu că a avut o copilărie dificilă. Mihai Trăistariu și-a deschis sufletul de curând și a vorbit despre traumele din copilărie. Artistul a crescut cu un tată abuziv, care era adesea violent cu mama lui. Din acest motiv, artistul a simțit o eliberare atunci când părintele său s-a stins din viață.

Mihai Trăistariu, amintiri dureroase din copilărie

Mihai Trăistariu a crescut cu un tată abuziv, iar violența acestuia le-a marcat copilăria atât lui, cât și fraților lui. Artistul a crescut într-o familie cu patru copii, iar unele amintiri din copilărie îl bântuie și în prezent. Cântărețul a declarat recent că a simțit o eliberare atunci când tatăl lui a murit.

”Am simțit o tristețe profundă când a murit mama. Când a murit tata, nu am simțit, pentru că taică-miu a bătut-o pe mama de a năucit-o, nu știu de ce. Nu s-au înțeles neam. Eram prin liceu, îmi amintesc niște bătăi, cum o lega de calorifer, o trântea pe jos, o tăvălea, o trăgea de picior. N-am să uit, ceva criminal. Nu se înțelegeau neam, nu știu de ce au mai stat.

Citește și: Bărbatul care i-a marcat viața Simonei Gherghe: “M-a lovit cu pumnul în spate”. Vedeta a vorbit despre experiența traumatizantă trăită

Mama stătea că avea patru copii și nu putea să ne susțină financiar. A rezistat eroic. Pe el, aproape că l-am urât, deși acum mi-aș dori să îl cunosc și să vorbesc altfel cu tata. Nu știu de la ce se băteau ca chiorii, el pe ea.”, a mărturisit Mihai Trăistariu, pentru WowNews.

Mihai Trăistariu alături de familia sa

Ce a moștenit artistul de la mama sa

Cântărețul a mai spus că de la mama lui a moștenit vocea, blândețea și că a suferit foarte mult atunci când ea a murit. Mihai Trăistariu a fost în depresie o lună după ce s-a stins mama sa, a pierdut conexiunea cu divinitatea.

Citește și: Drama care a marcat-o pe Claudia Pătrășcanu: “A fost o traumă pentru mine, un șoc”. Și-a deschis sufletul și a vorbit despre suferința trăită

”Aproape că m-am bucurat când a murit, a murit de cancer când eram mai mici, iar mama a rămas liberă. Când a murit mama, eu am moștenit vocea, blândețea, trăsături de la ea, am suferit o lună, m-am închis în mine, nu am mai crezut în Dumnezeu.

Eu sunt familist, noi suntem patru frați. Deci moștenesc asta cu casa plină. Tot visez să fie masa plină, seara. Nici n-am nimerit femeia perfectă și am zis că nu mă mai grăbesc. Acum sunt foarte liniștit. Nu mai sufăr, de căutat, mă caută. Îmi scriu tot timpul.”, a mai spus artistul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *