Miniprix organizează Schimb de haine. Locul unde își pot lăsa cei care doresc hainele pe care nu le mai poartă și din care alte persoane pot alege să își înnoiască vestimentația

Campania se desfășură între 10-12 noiembrie 2023
Miniprix organizează Schimb de haine. Locul unde își pot lăsa cei care doresc hainele pe care nu le mai poartă și din care alte persoane pot alege să își înnoiască vestimentația

În perioada 10-12 noiembrie 2023, Miniprix.ro organizează un alt fel de Black Friday. Mai exact, îl transformă în Green Friday, o campanie atipică într-una dintre cele mai aglomerate perioade de cumpărături şi reduceri din an.

Miniprix organizează Green Friday

Prin această inițiativă, Miniprix îi încurajează pe cei care doresc să achiziţioneze noi piese vestimentare să renunţe la o parte din garderoba mai puţin purtată.

Campania se va desfăşura atât online, pe site-ul Miniprix, cât şi fizic, la magazinul Miniprix Otopeni, unde va avea loc evenimentul special „Schimb de haine”.

Drept urmare, în magazinul fizic din Otopeni, dar și pe site, Miniprix organizează de vineri până duminică evenimentul „Schimb de haine”, pentru cei care doresc să își schimbe gratis toată garderoba. Produsele vestimentare sau de încălțăminte aduse de clienți și rămase la finalul evenimentului vor fi donate prin intermediul aplicației Seva. 

Ce presupune campania

De asemenea, tot în această perioadă, exclusiv pe www.miniprix.ro, va avea loc o campanie de reduceri cu până la 70% la peste 2.000 de produse, prin care Miniprix încurajează clienţii ca, înainte de achiziţii noi, să renunţe în primul rând la lucrurile pe care nu le mai poartă şi să le doneze prin aplicația Seva.

Așadar, prin Seva se pot dona gratuit haine sau încălţări, din garderoba proprie, celor care au nevoie. Iar cu ajutorul tehnologiei blockchain, lucrurile sunt direcţionate către persoane care poartă aceleaşi mărimi cu cei care donează. Până acum, prin intermediul aplicaţiei au fost intermediate peste 5.000 astfel de donaţii.

Ne cumpărăm mult prea multe haine pe care nu le purtăm. Avem dulapurile pline  de la un sezon la altul și continuăm să achiziționăm, uneori compulsiv, în perioadele de reduceri. Ne dorim prin această inițiativă și prin lansarea campaniei Green Friday să tragem un semnal de alarmă asupra conștientizării acestui comportament și să contribuim la încurajarea unei încetiniri a acestui timp de consum în exces.

Mai ales că știm că industria modei este a doua cea mai poluantă din lume și dăunează foarte mult mediului înconjurător. Prin campania Green Friday ne dorim să prelungim durata de viață a hainelor și să fim parte a economiei circulare prin schimburi gratuite între produsele clienților noștri și prin susținerea donațiilor de haine și încălțăminte prin aplicația noastră Seva, disponibilă  pe site. Și astfel, facem o bucurie și oamenilor care au mai multă nevoie și nu își permit”, declară Ana Maria Cristina, Director General Miniprix. 

Citește și: Cât costă hainele create de Albert Iovan. Cum arată colecția de modă pentru tineri VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *