Mircea Solcanu și-a luat licența in actorie, dar e prea îndurerat, după decesul mamei, ca să mai joace în piese de teatru: ”După tot ce se întâmplă în viața mea, nu îmi stă mintea la actorie”. Exclusiv

Fostul prezentator de la Acasă TV a obținut, în vară, licența în actorie, la Constanța

Mircea Solcanu, vedeta tv care cândva strălucea în lumina reflectoarelor, fiind unul dintre cei mai nonconformiști prezentatori, a trecut printr-o serie lungă de necazuri, în ultimii ani. Și-a dorit cu ardoare să devină actor, a și absolvit vara aceasta o facultate de profil. Însă, după decesul mamei, el ne-a declarat, în exclusivitate pentru Ego.ro, că este mult prea răvășit pentru a putea urca pe scenă și că așteaptă vremuri mai bune.

Mama lui Mircea Solcanu a încetat din viață în urmă cu patru luni: ”Lui mami i-au crescut aripi”

În urmă cu patru luni, mama lui Mircea Solcanu a încetat din viață, după o lungă și grea suferință:

„Lui mami i-au crescut aripi…. Poți fi mândră de ele, acum și eu și Cristina știm că numele nostru e imprimat pe-o aripă de înger ce zboară Sus în Cer!”, scria Mircea Solcanu pe Instagram.

Înainte de decesul mamei, Mircea se înscrisese la facultatea de actorie din Constanța. Are talent de actor și spera ca, astfel, să revină pe micul ecran, într-un serial tv, dar și să câștige un ban în plus, pe lângă pensia de handicap, de doar 800 de lei, pe care o primește după ce a fost operat de cancer la cap. Copleșit însă de toate necazurile din ultimii ani, care i-au marcat viața, Mircea ne-a mărturisit că în acest moment nu mai poate face nimic, din punct de vedere profesional și că așteaptă vremuri mai bune:

”Am dat spectacolul de licența însă, deocamdată, după tot ce se întâmplă în viața mea, nu îmi stă mintea la actorie….aștept vremuri mai liniștite”, ne-a declarat el, în exclusivitate pentru Ego.ro

Mircea Solcanu și-a luat licența in actorie
Mama lui Mircea Solcanu

A fost diagnosticat cu cancer la cap: ”Sunt aproape surd”

Mircea Solcanu a fost diagnosticat cu cancer la cap, în urmă cu 9 ani. A suferit o intervenție chirurgicală complicată, în urma căreia a rămas cu sechele, acum fiind pensionat pe caz de boală:

”Se mărește din nou tumora de la creier. Am dureri mai mari, mai mici. Nu trec repede, îmi provoacă stări nervoase, uneori furie, mai iau câte un paracetamol… Nu am avut timp să merg la neurolog, ar trebui să ajung la București. Am suferit de pierderea auzului total la o ureche și de 70% la cealaltă, adică sunt aproape surd”, ne declara el, acum câteva luni, în exclusivitate.

 

Mircea Solcanu și-a luat licența in actorie
Mircea Solcanu, pe vremea când prezenta alături de Cabral emisiunea de la Acasă TV

A demisionat în 2014 de la Acasă TV. Va reveni pe micul ecran, ca actor? ”Tare s-ar bucura!”

Mircea Solcanu a fost nevoit, în 2014, să demisioneze de la Acasă TV, în urma unei postări grave pe conturile lui sociale, la adresa părinților băiețelului ucis de câini, într-un parc bucureștean. A șters mai apoi mesajul și a postat un altul, în care explica de ce a reacționat așa, dar și-a cerut și scuze:

„Încep prin a-mi cere scuze pentru postarea precedentă! Nu doresc moartea nimănui şi nu am avut nicio clipă intenţia să se înţeleagă acest lucru. Din nefericire, asta s-a înţeles şi îmi cer iertare public pentru proasta şi nefericita mea exprimare, e drept într-un moment de furie pe fondul unor suferinţe personale. Regret totul şi sper ca familia Anghel şi voi toţi să-mi acceptaţi scuzele! Menţionez că cele scrise în mod nefericit de către mine nu reprezintă şi nu implică postul TV la care lucrez”, a explicat atunci Mircea Solcanu.

Deși acum este actor cu diplomă, apropiații lui Mircea Solcanu ne-au declarat că nu a fost contactat de PRO TV,  de Antena 1 sau de un alt post tv, pentru un rol în serialele lor de televiziune:

”Tare s-ar bucura să primească un rol într-un serial de televiziune. La licență a avut rol de ziarist, chiar se amuza că și în rolurile din piese tot asta face”, ne-au declarat apropiații lui, în exclusivitate pentru Ego.ro

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
8.1 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *