Momente dureroase pentru Mircea Solcanu! Mama lui a murit: “I-au crescut aripi”

Mama lui Mircea Solcanu a murit! Mesajul trist postat de fostul prezentator TV
Momente dureroase pentru Mircea Solcanu! Mama lui a murit: “I-au crescut aripi”

Clipe dureroase pentru Mircea Solcanu. La doar câteva zile după ce fostul prezentator vorbea despre problemele de sănătate, atât ale lui, cât și ale mamei sale, cea care i-a dat viață a murit. Anunțul a fost făcut chiar de el, pe rețelele de socializare.

Mama lui Mircea Solcanu a murit

Mircea Solcanu a anunțat că mama lui a murit, după o perioadă în care a fost imobilizată la pat, iar el era cel care avea grijă de ea în permanență.

„Lui mami i-au crescut aripi…. Poți fi mândră de ele, acum și eu, și Cristina știm că numele nostru e imprimat pe-o aripă de înger ce zboară Sus în Cer!”, a scris Mircea Solcanu pe Instagram, potrivit spynews.ro.

Mircea Solcanu, alături de mama lui până în ultima clipă

Chiar dacă și el se confruntă cu probleme de sănătate, Mircea Solcanu a fost în permanență alături de mama sa, găsindu-și puterea să o hrănească, să o spele și să îi spună o vorbă bună ori de câte ori avea ocazia.

”Mama nu este deloc bine, sunt zile în care nici nu mă recunoaște. Dar, cel puțin, îmi spune că semăn cu băiatul ei!”, spunea Mircea Solcanu în urmă cu câteva zile, pentru ego.ro.

Problemele de sănătate ale lui Mircea Solcanu

Recent, Mircea Solcanu a dezvăluit pentru ego.ro că tumora de la creier, operată în urmă cu zece ani, a reapărut și este nevoie să fie din nou supus unei intervenții chirurgicale.

”Se mărește din nou tumora de la creier. Am dureri mai mari, mai mici. Nu trec repede, îmi provoacă stări nervoase, uneori furie, mai iau câte un paracetamol… Nu am avut timp să merg la neurolog, ar trebui să ajung la București, sunt foarte ocupat acum cu mama, cu licența la Actorie. La licență am un repertoriu cu care sunt însă în urmă rău de tot… Am prins rolul unui editor de presă, nu scap…”, a spus Mircea Solcanu.

Mircea Solcanu, pensie de 760 de lei

De asemenea, Mircea Solcanu spunea că și-a pierdut auzul aproape în totalitate. Totul s-a întâmplat după operația pe care a suferit-o în urmă cu zece ani, pentru înlăturarea tumorii: “Am suferit de pierderea auzului total la o ureche și de 70% la cealaltă, adică sunt aproape surd”. Mircea Solcanu are acum o pensie de 760 de lei cu care trebuie să se descurce pentru a duce traiul de zi cu zi.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.