Mirela Vescan nu se mai spală cu şampon de 8 ani. A găsit un înlocuitor mult mai bun

De ce a renunțat Mirela Vescan la șampon de aproape 8 ani! Cum își întreține părul
Mirela Vescan nu se mai spală cu şampon de 8 ani. A găsit un înlocuitor mult mai bun

Cunoscută drept unul dintre cei mai apreciați make-up artiști din România, Mirela Vescan a învățat și cum să aibă grijă de părul ei singură, acasă. De aproximativ opt ani nu mai folosește șampon acasă, ci doar atunci când ajunge la coafor ca să se vopsească.

Mirela Vescan povestește deschis despre cum a reușit să scape de șampon. Aflată în vacanță la mare, s-a decis să folosească doar balsam, măști sau uleiuri de păr, descoperind astfel un înlocuitor al șamponului.

Mirela Vescan, truc pentru păr

“Plecam în vacanță la mare și în dimineața respectivă m-am dus eu frumos la Laurent la salon ca să mă pregătească de vacanță. Am plecat de la salon cu părul perfect pregătit și în drum spre mare îmi propuneam eu mie să am grijă să nu mă ud cumva cu apă de mare ca să rămân așa aranjată frumos măcar o zi, două.  Dar ce să vezi, la mare era o zi superbă, cu valuri minunate și m-am dus direct sub ele, m-am bălăcit cu dor, am înotat, am făcut tumbe în apă… până seara. La duș mi-am adus aminte de Laurent cu oarecare sentiment de vinovăție, după aceea m-am gândit că am pe păr doar apă de mare așa că am pus doar balsam, fără șampon.

Părul a răspuns foarte bine așa că aproape 3 săptămâni am folosit seara doar balsam pe păr și m-am simțit foarte bune. Părul meu era lucios, hidratat, sănătos, am pus asta pe seama vacanței, a aerului marin, a umidității din aer”, povestește Mirela Vescan, conform dcmedical.ro.

O vacanță cu schimbări de ritual de îngrijire al părului

Imediat după ce s-a întors acasă, Mirela Vescan a continuat să aibă același ritual pentru păr și a văzut că rezultatele sunt uimitoare.

„A trecut vacanța și am ajuns acasă, la duș am folosit șampon și instant am simțit că părul se strânge pe cap, mi s-a încins scalpul și simțeam că ceva nu este în regulă. Eu aveam doar șampoane de calitate și una peste alta le-am încercat pe toate. Îmi amintesc cum mergeam eu la New York prin cele mai de nișă buticuri ca să caut șamponul minune”, a povestit Mirela Vescan.

Care sunt etapele pe care le urmează Mirela Vescan în ritualul de grijă a părului:

  1. Udă părul normal
  2. Aplică balsam, masează și limpezește
  3. Aplică din nou balsam și folosește un pieptăn cu dinți rari, apoi limpezește
  4. Pune mască pe păr, masează câteva minute
  5. Face duș și aplică diferite alte tratamente pe corp
  6. Clătește părul foarte bine
  7. Își pune apoi un prosop pe păr și stă cu el aproximativ 15 minute
  8. Aplică apoi ser sau ulei

Mirela Vescan menționează că doar iarna folosește uscător de păr.

După tot acest ritual, Mirela Vescan spune că părul ei este foarte curat, hidratat și a scăpat și de căderea părului. Pentru a-l întinde folosește o perie rotativă și nu placa, evitând să aplice pe păr surse de căldură.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
5.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *