Mirela Vescan, sfat de make-up: cum scoți sau adaugi ani cu ajutorul cosmeticelor VIDEO EXCLUSIV

Cum poți adăuga sau scădea 10 ani la look-ul final

Scris de: Daoud Andra

17 Apr. 2023

Mirela Vescan, sfat de make-up: cum scoți sau adaugi ani cu ajutorul cosmeticelor VIDEO EXCLUSIV

Se vorbește din ce în ce mai mult despre puterea machiajului. Dacă sunt alese în mod inspirat, produsele de make-up ne pot face să arătăm mult mai bine și mai tinere. Există însă și reversul medaliei, iar un machiaj neinspirat le poate face pe adolescente să adauge 10 ani la vârsta pe care o au de fapt. Mirela Vescan vine cu sfaturi prețioase legate de make-up, în cadrul emisiunii Ego Life din această seară.

Mirela Vescan, despre întinerirea și îmbătrânirea provocate de machiaj

Mirela Vescan este unul dintre cei mai renumiți make-up artiști din România. Ea și-a creat un nume în industrie și a înființat chiar și o școală de make-up foarte apreciată. În ediția de luni, 17 aprilie, a emisiunii Ego Life, Mirela Vescan este invitata Danei Săvuică, alături de creatorul digital Noemi Meilman.

Citește și: Ego Life, ediția a 57-a. Dana Săvuică și invitatele sale, despre arta de a fi femeie de succes

Subiectele abordate în cadrul emisiunii au fost dintre cele mai diverse, iar la un moment dat discuția s-a îndreptat și către make-up. Dana Săvuică a întrebat-o pe Mirela Vescan despre metode de machiaj folosite de fetele tinere, pentru a arăta mai mature.

„Dacă ai 16 ani și îți conturezi puternic buzele cu un creion și pui un ruj roșu, ți-ai mai pus 10 ani. Și la fel, dacă ai 60-70 de ani și conturezi buzele și pui un ruj roșu, îți dai jos foarte mulți ani. Dar când ai 16 ani și te fardezi puternic, te maturizează chestia asta. Și toate trendurile care au fost lansate în machiaj în ultimii 11 ani au dus la maturizarea fizionomiei umane. Tot ce a fost cu sprâncenele alea puternice, cu fețele sculptate puternic, asta maturizează. Cine vrea asta, poate s-o facă.”, spune specialista în machiaj.

Citește și: Mirela Vescan nu se mai spală cu şampon de 8 ani. A găsit un înlocuitor mult mai bun

Mirela Vescan, sfat de make-up
Mirela Vescan, Noemi Meilman și Dana Săvuică

Mirela Vescan, despre discriminare

Discuția din cadrul emisiunii Ego Life a atins și subiecte sensibile, precum discriminarea. Mirela Vescan a pus punctul pe „i” și a spus că în țara noastră, oamenii nu sunt discriminați doar pe criterii precum rasa sau orientarea sexuală, ci și pentru aspectul fizic și alte lucruri care nu țin de alegerile lor.

Citește și: Cum obții un machiaj perfect pentru fotografii. Claudia Preduca, make-up artist: „Tenul este mereu important” SPECIAL

Make-up artistul a dat exemple din alte țări, unde oamenii sunt mult mai toleranți cu privire la cei care sunt diferiți de ei. Ea a adus în discuție exemplul unui make-up artist din Olanda, care în urmă cu ceva timp, a dezvăluit că a suferit o operație de schimbare de sex în adolescență. Nu doar că s-a bucurat de susținerea fanilor pe care îi avea deja, dar numărul celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare s-a dublat în timp record.

Aceste subiecte, dar și altele interesante vor putea fi urmărite în ediția cu numărul 57 a emisiunii Ego Life. Aceasta se difuzează luni, 17 aprilie, începând cu ora 21:00, pe www.ego.ro, dar și canalul de YouTube al emisiunii.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *