Misterul din spatele ultimei imagini în care apare Elisabeta a II-a. Detaliul observat de un fotograf

Scris de: Dana Cazacu

10 Sep. 2022

Misterul din spatele ultimei imagini în care apare Elisabeta a II-a. Detaliul observat de un fotograf

Nu cu mult timp în urmă, Jane Barlow, fotografa care a făcut ultimele poze cu Regina Elisabeta a II-a în viață, a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la ce s-a întâmplat când s-a întâlnit cu suverana Marii Britanii. Ce mister se ascunde în spatele ultimei imagini în care apare Elisabeta a II-a, puteți afla în rândurile de mai jos. Detaliul observat de Jane Barlow.

Misterul din spatele ultimei imagini în care apare Elisabeta a II-a

Jane Barlow a ajuns la reședința monarhului britanic din Scoția chiar înainte de sosirea noului prim-ministru al Marii Britanii. După cum spuneam, ea fost cea care a făcut ultimele fotografii cu suverana în viață. Fotografa de la Press Associațion a ajuns la reședința Reginei Elisabeta cu puțin timp înaintea lui Liz Truss și i-a făcut monarhului câteva poze.

Conform relatărilor lui Barlow, deși părea fragilă, regretata regină era într-o dispoziție bună. Fotografa spune că au discutat despre vremea mohorâtă din Scoția care nu era în ton cu starea de spirit a Reginei Elisabeta. Conform jurnaliștilor de la Sky News, Jane Barlow a spus că a primit „o mulțime de zâmbete” de la regină.

„Am fost acolo să o fotografiez întâlnirea cu noul prim-ministru, dar pentru mine cea mai bună poză a fost cea cu regina singură. Și, evident, are o semnificație și mai mare acum”, a mărturisit Barlow, conform sursei citate.

După sosirea prim-ministrului Liz Truss, Barlow a fost invitată să părăsească încăperea. Cu toate acestea, ea a spus că regina părea „cu siguranță mai fragilă” decât atunci când a fost fotografiată în această vară.

Misterul din spatele ultimei imagini în care apare Elisabeta a II-a
Misterul din spatele ultimei imagini în care apare Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a părea într-o „formă excelentă”

O altă persoană care a petrecut timp cu regina în zilele de dinaintea trecerii sale în neființă a fost reverendul Iain Greenshields. Acesta a spus că regina părea să fie într-o „forma excelentă”. Greenshields și-a petrecut weekendul la Balmoral și a luat masa cu suverana sâmbătă seară și duminică la prânz.

Conversațiile lor au acoperit o mai multe subiecte, printre care și dragostea Reginei Elisabeta pentru Balmoral, una dintre locațiile ei preferate. Dr. Greenshields a descris-o pe suverană ca fiind „fabuloasă” și „foarte captivantă”. Tocmai de aceea s-a arătat surprins că sănătatea acesteia s-a deteriorat atât de brusc.

„Un zâmbet frumos și strălucitor, tot ce te-ai aștepta de la monarhul tău. Sănătatea ei era fragilă, știam asta, dar când am părăsit-o duminică, era foarte pozitivă și mi-e foarte greu să cred că în acele câteva zile lucrurile s-au schimbat atât de mult”, a spus Greenshields.

Joi după-amiază, Palatul Buckingham a anunțat că regina a murit pașnic la Balmoral. Regina Elisabeta a II-a a stat pe tronul Marii Britanii vreme de peste șapte decenii. O perioadă de doliu național a început acum pentru cel mai longeviv monarh britanic.

8.8 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.