Modele de unghii 2024 pentru a merge la o absolvire. Sunt elegante și ideale pentru un astfel de eveniment

Nu ai cum să treci neobservată cu ele

Scris de: Daoud Andra

23 May. 2024

Balul de absolvire reprezintă momentul cel mai așteptat de către elevii și studenții care încheie un ciclu de învățământ. Este momentul ideal pentru ca fetele să își pună în valoare ținutele elegante, coafurile, machiajul, dar și manichiura făcută cu grijă. Iată câteva modele de unghii potrivite pentru banchet și pentru balul de absolvire, care să te inspire!

Modele de unghii pentru balul de absolvire

Petrecerile de la final de liceu și de facultate reprezintă ocazii bune de a ne face amintiri pentru toată viața. Niciun detaliu nu este lăsat la voia întâmplării atunci când vine vorba despre balul de absolvire, iar domnișoarele sunt atente la toate aspectele, pentru a arăta impecabil.

Atunci când vine vorba despre unghii, poți opta fie pentru un model clasic, fie să îți asortezi unghiile cu rochia din punct de vedere cromatic, fie pentru un model extravagant, care să iasă în evidență. Trendurile anului 2024 în materie de manichiură sunt clare, iar dacă vrei un model în tendințe, iată câteva idei!

Vezi și: Tendințe în manichiură 2024. Top 5 cele mai frumoase modele de unghii, le vom vedea peste tot

French-ul metalizat

Vara aceasta se poartă din nou culorile metalice, inclusiv pe unghii. Dacă vrei o manichiură elegantă și originală în același timp, optează pentru un french metalizat. Folosește o ojă aurie sau argintie pentru vârful unghiei și nu vei trece neobservată!

Modelele 3D

Indiferent că îți faci manichiura cu gel sau cu ojă semipermanentă, dacă optezi să mergi la salon, cere un model 3D pe unghii. Sunt în tendințe vara aceasta și scot din anonimat orice manichiură, indiferent cât ar fi de simplă.

Glitter

Sclipiciul este și el la mare căutare vara aceasta, în special pentru petreceri și ocazii speciale. Poate fi aplicat uniform, pe toate unghiile, sau poate fi folosit pentru diferite modele. Poți alege un sclipici clasic, auriu sau argintiu, sau unul colorat, în funcție de preferințe.

Vezi și: Ce trebuie să faci dacă ți-ai rupt unghiile. 4 trucuri practice și eficiente pentru a-ți repara manichiura

Culorile puternice, cu aspect mat

O manichiură cu care nu ai cum să treci neobservată este cea într-o culoare puternică. Alege nuanțe de roșu, negru, burgundiu sau violet, în ton cu rochia sau în contrast, și aplică peste ele un lac matifiant. Efectul acela velvet care se creează va oferi un aspect unic manichiurii tale.

Nuanțele neon

Pentru orice petrecere de seară poți opta pentru culori neon, care să iasă în evidență pe unghii. Galbenul, verdele, rozul sau portocaliul aprins pot fi alegeri extrem de îndrăznețe și potrivite pentru balul de absolvire.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *