Modele de unghii french 2023. Ce se poartă în acest an, stilul care va face furori

În 2023, un succes impresionant o au unghiile french cu vârfuri în culori strălucitoare și proaspete.

Puteți alege unghiile french clasice sau mai sofisticate, în cazul în care vreți un desen mai special pe unghii. Foarte des întâlnite în ultimii ani au fost modelele de unghii french inversate sau laterale, acestea fiind din ce în ce mai populare. În cazul în care aveți nevoie de inspirație, iată mai jos câteva idei de modele de unghii french 2023.

Unghii clasice sau sofisticate?

În 2023, un succes impresionant o au unghiile french cu vârfuri în culori strălucitoare și proaspete. De asemenea, apreciată este și manichiura franțuzească cu vârfuri lbe și baza aproape transparență, cu o nuanță roz sau bej.

Una dintre cele mai apreciate este manichiura franțuzească. Este delicată și o puteți asorta la mai multe ținute, fără prea mare bătaie de cap. Mai jos puteți găsi o galerie cu unghii cu gel 2023 modele noi french de unde să vă inspirați:

Puteți apela la o manichiură french cu gel, în cazul în care aveți unghii scurte și vreți să obțineți ceva mi lung și elegant. Așa puteți face niște extensii de unghi, de dimensiune mai mare sau mai mică, în funcție de preferințe. Mai apoi le puteți vopsi.

Modele de unghii french 2023
Modele de unghii french 2023

Puteți opta pentru unghii cu gel french albe clasice sau într-o variantă mai colorată. Manichiura cu gel este una dintre cele mai apreciate de femei, mai ales că se pot face în acest fel modele sofisticate cu care veți atrage atenție. Nu ezitați să fiți îndrăznețe și veți putea obține manichiura de vis. Evident, dacaă aveți talent, nu trebuie să mergeți la salonul de înfrumusețare, ci puteți face unghiile chiar acasă. Vă trebuie doar un kit cu gel complet

Cum se realizează manichiura french

Dacă doriți să vă faceți unghiile acasă și să economisiți bani și timp neavând acces la salon, asigurați-vă că aveți următoarele articole:

  • O pila de unghii
  • Forfecuță
  • O dischetă de bumbac
  • Acetonă
  • Lac alb
  • Bază de unghii – lac rozaliu
  • Lac de unghii transparent pentru finish lucios

Pasul 1

Tăiați unghiile la lungimea ideală și preferată. Folosiți o pila de unghii pentru a le modela după preferințe. Puteți alege un oval, pătrat sau stiletto.

Pasul 2

Îndepărtați orice grăsime de pe unghii cu un tampon de acetonă

Pasul 3

Colorați toate unghiile în ojă nude sau rozalie. După ce se usucă și seturile, folosiți-vă de lacul alb.

Pasul 4

Colorați doar vârfurile unghiilor cu acest lac. Pentru mai multă precizie, puteți folosi niște autocolante pentru unghii sau chiar o bandă simplă scotch.

În acest fel veți avea vârfurile perfect albe

În cazul în care optați pentru unghii french nude, aveți posibilitatea de a le purta la orice ținută. Atunci când vă puneți în practică imaginația, iar unghiile sunt mai speciale, atunci și ținuta trebuie să fie pe măsură.

Unghiile french sunt o variantă naturală a unghiilor cu gel, ajutând la obținerea unor mâini perfecte, dar cu o manichiură discretă. Persoanele care au obiceiul de a-și roade unghiile pot profita de unghiile french

Pentru un aspect ultra sofisticat tot ce trebuie să faci este să completezi unghiile cu o ținută all black.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
7.8 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.