Modul ciudat prin care Vladimir Putin i-a propus fostei sale soții să se căsătorească: „Am crezut că vrea să ne despărțim”

Modul extrem de ciudat prin care Vladimir Putin i-a propus fostei sale soţii să se căsătorească. Detalii nespuse până acum despre viața celor doi.
Modul ciudat prin care Vladimir Putin i-a propus fostei sale soții să se căsătorească: „Am crezut că vrea să ne despărțim”

Modul ciudat prin care Vladimir Putin i-a propus fostei sale soții să se căsătorească a surprins pe toată lumea, inclusiv pe Liudmila, femeia cu care a fost căsătorit 30 de ani. Foarte puține detalii se știu despre viața privată a lui Putin, deoarece informațiile despre el sunt bine păzite și cenzurate.

Mai multe date importante au fost surprinse în cartea autobiografică „First Person: An Amazingly Frank Self-Portrait of the President of Russia”. Această lucrare publicată include numeroase interviuri și fotografii din viața liderului rus. Printre subiectele controversate abordate în carte, ne-am oprit asupra cererii în căsătorie cu prima sa soție, Liudmila Shkrebneva. După căsătoria cu Vladimir Putin, ea a adoptat numele de Liudmila Pútina.

Despre cei doi se știe că s-au cunoscut în anii 1980. Liudmila a fost studentă la filologie hispanică și lucra ca stewardesă pentru o companie aeriană. Vladimir Putin activa în serviciul de spionaj KGB.

Modul ciudat prin care Vladimir Putin i-a propus fostei sale soții să se căsătorească

Conform declarațiilor din carte, Shkrebneva povestește că la primele întâlniri nu s-a simțit atât de confortabil cu Putin. S-au îndrăgostit în timp.

Vladimir Putin a cerut-o în căsătorie după o relație de trei ani și jumătate. Modul în care acesta i-a propus să se căsătorească a fost atât de ciudat, încât Liudmila s-a gândit că se vor despărți. Iată cum a descris Putin scena petrecută.

„Într-o noapte stăteam acasă și i-am spus. Știi ce fel de persoană sunt acum. În general, nu sunt foarte tolerant”, și-a început el povestea.

A fost autocritic și i-a explicat că el este genul de persoană mai tăcută. A spus că este un partener de viață riscant. Și a adăugat: „În trei ani și jumătate, probabil că vei fi luat o decizie”.

„Mi s-a părut că ne despărțim. Eram sigur că e sfârșitul, ne despărțeam. Dar apoi am spus: ei bine, atunci, dacă este așa, te iubesc și propun să ne căsătorim. Deci a fost o surpriză completă pentru mine”, a adăugat Liudmila Shkrebneva

Căsătoria dintre Shkrebneva și Putin

Liudmila Shkrebneva și Vladimir Putin s-au căsătorit la 29 iulie 1983. Ei au împreună două fiice: Maria, de 37 de ani, și Yekaterina, în vârstă de 36 de ani. Viața lor privată este destul de cenzurată în presa rusă și fotografiile lor nu sunt publicate. Cele două fete nici nu folosesc numele de familie al tatălui lor. Despre Maria se știe că este un om de știință de top, specializat în inteligență artificială, iar Maria este matematician.

Conform publicației La Vanguardia, în 2013, Liudmila a anunțat în fața camerelor de televiziune că dragostea din căsnicia ei s-a încheiat și că sunt pe cale să divorțeze. De atunci, nu a mai apărut în presă. S-a speculat un timp că ea că ar putea fi într-o mănăstire.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7.6 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *