Modul inedit în care Iulia Albu a petrecut Revelionul. Ipostaza cu iubitul ei, Mike, a adunat mii de aprecieri: “Ce frumoși sunteți!”

Talentul inedit pe care îl are iubitul vedetei

Scris de: Daoud Andra

01 Jan. 2024

Iulia Albu și Mike formează un cuplu de 6 ani și, chiar dacă au traversat și perioade mai dificile de-a lungul timpului, au reușit să meargă mai departe. De Revelion, cei doi îndrăgostiți au apărut într-o ipostază inedită, alături de fiica Iuliei Albu din prima căsătorie. Cum au petrecut noaptea dintre ani și ce mesaje au primit în mediul online.

Cum au petrecut Revelionul Iulia Albu și Mike

Vedetele nu și-au uitat fanii de pe rețelele de socializare nici în noaptea dintre ani și au postat imagini cu ele, de la petrecerea de Revelion. Este și cazul Iuliei Albu și a iubitului ei, Mike, care au publicat pe internet o serie de imagini cu ei, din noaptea de Anul Nou. Cei doi au petrecut Revelionul alături de Mikaela, fiica Iuliei Albu din căsătoria cu Mihai Albu.

Cei care o urmăresc pe vedetă în mediul online au avut ocazia să îl vadă pe iubitul ei, Mike, într-o ipostază atipică. Îmbrăcat în frac și cămașă, Mike cântă la vioară, talent despre care puțini știau. ”Fie ca 2024 să vă aducă tot ce vă doriți și mai mult! 2023 a fost un an ca niciun altul! Iubiți-vă mereu”, a scris vedeta, în dreptul imaginilor.

Citește și: Iulia Albu, de nerecunoscut! Cum arată iubita lui Mike acum, fanilor nu le-a venit să creadă că este ea

Reacțiile celor care o urmăresc pe Iulia pe internet nu au întârziat să apară. ”Sunteți niște frumoși!”, ”Ce frumoși sunteți”, ”La mulți ani! Un an nou plin cu sănătate și fericire, alături de cei dragi”, ”Sănătate, fericire, frumusețe și iubire! La anul și la mulți ani”, ”Un an nou binecuvântat”, ”Adorabili! La mulți ani fericiți” – au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit la imaginile publicate.

Modul inedit în care Iulia Albu a petrecut Revelionul. Ipostaza cu iubitul ei, Mike, a adunat mii de aprecieri
Mike s-a îmbrăcat elegant și a cântat la vioară

Au fost la un pas de a se despărți

Anul 2023 a fost unul cu multe provocări pentru Iulia și Mike. În vara acestui ani, cei doi au participat la filmările pentru emisiunea America Express, iar telespectatorii au avut ocazia de a-i vedea într-o ipostază cu totul aparte. Cei doi au ajuns destul de departe în competiție, iar experiența i-a unit și mai mult, în ciuda tensiunilor de pe parcursul ei.

Citește și: Mărturisirea făcută de Iulia Albu cu lacrimi în ochi. De ce nu are o relație bună cu părinții ei: “Eu nu sunt un copil pe care ei l-au putut iubi”

Cei doi au avut și certuri și schimburi de replici tăioase în emisiune, iar mulți au crezut că relația lor nu va rezista acestui test. Puțini știu însă că Iulia și Mike chiar au fost la un pas să se despartă, înainte de a pleca în America Express. Când s-au întors de acolo, au stau o lună și jumătate separați. Ulterior, au lucrat să își rezolve problemele din relație, iar acum cuplul lor este mult mai sudat decât înainte.

”Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună și jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi”, a declarat Iulia Albu, în urmă cu ceva timp, pentru presă.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *