Moment de neuitat pentru Andra. Ce surpriză i-a făcut Cătălin Măruță în fața a 10.000 de oameni. Fanii au aplaudat minute în șir VIDEO

Solista aproape că a izbucnit în plâns
Moment de neuitat pentru Andra. Ce surpriză i-a făcut Cătălin Măruță în fața a 10.000 de oameni. Fanii au aplaudat minute în șir VIDEO

Andra, una dintre cele mai iubite cântărețe din România, a avut parte de o surpriză imensă din partea soțului său, Cătălin Măruță, în timpul concertului Tradițional 2 din Cluj-Napoca. Cine a urcat pe scenă alături de îndrăgita solistă?

Ce surpriză i-a făcut Cătălin Măruță Andrei la un concert

În fiecare an, înainte de sărbătorile de iarnă, Andra susține un spectacol românesc de mare amploare, Tradițional 2, o superproducție artistică bazată pe muzică tradițională de la noi din țară. De data aceasta, artista a mers la Cluj-Napoca, iar fanii s-au îmbulzit să o vadă pe aceasta cântând live. Mai mult de atât, cel care a prezentat spectacolul a fost chiar soțul său, Cătălin Măruță, care nu a ezitat să-i facă o surpriză majoră acesteia, chiar în fața a 10.000 de oameni.

Citește și: Prin ce a trecut Andra Măruță în cariera ei. Artista a ținut totul ascuns până acum, nimeni nu ar fi bănuit: “Nu sunt mândră de aceste episoade”

Florin Piersic a urcat pe scenă alături de artistă

Mai exact, prezentatorul tv l-a adus pe scenă pe Florin Piersic, unu dintre cei mai apreciați actori din România, spre bucuria imensă a Andrei. Pe rețelele de socializare, ea a publicat un video emoționant în care apare alături de marele actor, iar fanii îi aplaudă minute în șir.

„Un moment de neuitat la “Traditional 2”- Cluj în fața a 10.000 de oameni! Nu stiam ca va urca pe scena alaturi de mine unul dintre cei mai iubiti romani, Florin Piersic! O surpriză care va rămâne întipărită în inima mea pentru totdeauna”, a spus Andra, cu lacrimi în ochi.

Andra, criticată că nu a știut imnul național al României

Marți seară, 21 noiembrie, Andra Măruță a apărut în fața a 50.000 de persoane, pe Arena Națională, intonând imnul național la meciul România – Elveția. După ce a cântat, solista a primit sute de mesaje de felicitări pentru interpretarea acestuia, dar unii au criticat-o că nu a știut versurile și a citit de pe hârtia amplasată pe un pupitru.

Sătulă de criticile la adresa ei, Andra a vorbit deschis într-un videoclip postat de Cătălin Măruță pe rețelele de socializare. Ea le-a mulțumit celor care au felicitat-o, dar nu s-a abținut la adresa celor care au spus că a citit versurile imnului de pe foaie.

„Mulțumesc că mi-ați dat atât de multe mesaje. Aș vrea să le transmitem și un mesaj pentru cei care nu au înțeles de ce am fost prompterul, o plachetă, de fapt, care este acolo mereu, pentru că am văzut-o la toți artiștii care au cântat în situațiile respective.

Când cânți un imn alături de 50.000 de oameni, nu te poți risca. Este un eveniment atât de important și cu atâta lume, încât nu ai cum să mai repeți, nu există o altă dublă ca la videoclip, nu poți să îți permiți să faci vreo greșeală, pentru că este Imnul României, este ceva la care nu ai cum să greșești, iar presiunea momentului și a faptului că trebuie să cânți un cântec atât de important pentru întreaga țară, nu te poți risca să greșești.”, a comentat Andra.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *