Moment special pentru Gina Pistol și Smiley. Micuța Josephine, în centrul atenției: ”Părinți emoționați”

Zi specială pentru Gina Pistol și Smiley. Cele două vedete au luat parte la un moment unic în familia lor. Micuța Josephine a avut, astăzi, prima serbare la grădiniță, iar artistul și prezentatoarea TV au trăit cele mai mari emoții.

Gina Pistol și Smiley, la prima serbare a fetiței lor

Gina Pistol și Smiley sunt părinți cu normă întreagă și pe măsură ce fiica lor crește, momentele speciale alături de ea sunt tot mai frecvente. La doi anișori, Josephine a avut prima serbare la grădiniță, motiv pentru care părinții ei nu au putut lipsi. De altfel, blondina a ales să nu mai lipsească de acasă și să renunțe, pentru o perioadă, la televiziune.

Așadar, joi, 14 decembrie 2023, Gina și Smiley au participat la prima serbare din viața fetiței lor. Josephine a fost în centrul atenției, iar părinții nu și-au putut stăpâni emoțiile.

”Părinți emoționați. Prima serbare a fiicei”, a precizat Smiley pe internet.

De curând, Gina Pistol și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta TV a împlinit vârsta de 43 de ani, iar Smiley a profitat de acest eveniment pentru a-i transmite un mesaj superb soției sale, fiind recunoscător că o are în viața lui.

”La mulți ani, iubita mea! De-aș avea mai mult de-o viață, te-aș iubi de două ori!”, a precizat artistul.

Puțini au crezut în relația lor

În 2021, Gina și Smiley au devenit părinții unei fetițe adorabile, Josephine. Anul acesta, în luna mai, au făcut și nunta, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată, în ciuda faptului că mulți nu au crezut în povestea lor. La începutul relației, cei doi au fost extrem de discreți și foarte puțină lume a știut că formează un cuplu.

”Eu am încredere foarte mare în intuiția mea, nu m-a dezamăgit niciodată. Așa a fost și cu Andrei. Cumva știam că EL este, știam că în anumite situații trebuie să am răbdare. La începutul relației, au fost foarte mulți oameni care nu au crezut în relația noastră, deși nu ne cunoșteau.

Îmi era și greu să înțeleg programul lui Andrei, care era destul de plin și ne sincronizam foarte greu. Deși sunt foarte nerăbdătoare de fel, ceva îmi spunea să mai aștept. Acum, uitându-mă la ce familie minunată am, cred că este foarte important să îi fim recunoscători lui Dumnezeu pentru tot.”, a explicat Gina Pistol pentru revista Viva!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *