Gina Pistol, ravisantă la 43 de ani. Ipostaza care a înnebunit internetul, nu ai văzut-o niciodată așa pe soția lui Smiley

Ce urare specială i-a făcut artistul

Scris de: Daoud Andra

11 Dec. 2023

Gina Pistol și-a sărbătorit recent ziua de naștere și i-a cucerit pe cei care o urmăresc în mediul online, cu o fotografie aparte. Cum s-a pozat prezentatoarea TV și ce mesaj special i-a transmis soțul ei, Smiley.

Gina Pistol, strălucitoare la 43 de ani

A fost motiv de sărbătoare, în weekend, în familia lui Smiley și a Ginei Pistol. Prezentatoarea TV a împlinit 43 de ani, iar cei dragi, dar și prietenii virtuali au copleșit-o cu mesaje și urări, cu ocazia aniversării. Vedeta s-a lăsat pe mâinile makeup-artistului și ale hair-stylistului și a postat o fotografie cu care i-a cucerit pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Cu un machiaj atipic, cu o linie de eyeliner aplicată pe pleoapa inferioară, și cu o coafură cu bucle, soția lui Smiley a primit mii de aprecieri și comentarii în mediul online. Printre vedetele care i-au urat ”La mulți ani!” Ginei de ziua ei se numără Andra, Elena Gheorghe, Theo Rose sau Sînziana Negru.

Citește și: Smiley, gest romantic pentru Gina Pistol în aplauzele fanilor. Ipostazele cu cei doi sunt superbe

De departe cea mai specială urare a primit-o din partea soțului ei. În ziua în care Gina a împlinit 43 de ani, artistul a postat pe conturile lui de socializare o serie de fotografii cu ei doi și cu Josephine și a scris în dreptul lor: ”La mulți ani, iubita mea! De-aș avea mai mult de-o viață, te-aș iubi de două ori!”

Gina Pistol, ravisantă la 43 de ani. Ipostaza care a înnebunit internetul, nu ai văzut-o niciodată așa pe iubita lui Smiley
Fotografia cu care Gina și-a cucerit fanii

Provocările prin care a trecut la începutul relației cu Smiley

Gina și Smiley sunt împreună de câțiva ani buni, iar în 2021 au devenit părinții unei fetițe pe care au botezat-o Josephine. Anul acesta, în luna mai, au făcut și nunta și sunt mai fericiți ca niciodată, în ciuda faptului că mulți nu au crezut în relația lor. La început, cei doi au fost extrem de discreți și foarte puțină lume știa că formează un cuplu.

Citește și: Mărturisirea pe care Gina Pistol a făcut-o despre Smiley cu ochii în lacrimi. Ce s-a aflat acum despre relația lor, fanii au rămas uimiți

Prezentatoarea TV a povestit, la un moment dat, că i-a fost greu să se obișnuiască cu programul și cu stilul de viață al lui Smiley, însă a simțit că trebuie să facă un compromis, pentru a avea familia pe care și-a dorit-o.

”Eu am încredere foarte mare în intuiția mea, nu m-a dezamăgit niciodată. Așa a fost și cu Andrei. Cumva știam că EL este, știam că în anumite situații trebuie să am răbdare. La începutul relației, au fost foarte mulți oameni care nu au crezut în relația noastră, deși nu ne cunoșteau.

Citește și: De ce nu se mai uită Gina Pistol la “Chefi la Cuțite” și la “America Express”: “Mă doare”

Îmi era și greu să înțeleg programul lui Andrei, care era destul de plin și ne sincronizam foarte greu. Deși sunt foarte nerăbdătoare de fel, ceva îmi spunea să mai aștept. Acum, uitându-mă la ce familie minunată am, cred că este foarte important să îi fim recunoscători lui Dumnezeu pentru tot.”, a povestit Gina Pistol pentru revista Viva!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *