De ce nu se mai uită Gina Pistol la “Chefi la Cuțite” și la “America Express”: “Mă doare”

Vedeta nu mai urmărește emisiunile care au consacrat-o

Scris de: Daoud Andra

26 Nov. 2023

Gina Pistol a renunțat, la începutul acestui an, la formatul TV care a consacrat-o. După ce cu doi ani în urmă s-a retras de la ”Asia Express” (în prezent ”America Express”), în 2023 a renunțat și la emisiunea ”Chefi la cuțite”, pe care o prezenta de la primul sezon. Acum, vedeta a recunoscut că nu mai poate să urmărească cele două emisiuni și a explicat de ce.

Gina Pistol nu mai urmărește emisiunile pe care le prezenta

Gina Pistol a luat o pauză de la televiziune, pentru a se dedica mai mult familiei și creșterii fetiței sale. Dacă la formatul ”America Express” a renunțat după ce a rămas însărcinată, pe platourile de filmare de la ”Chefi la cuțite” a revenit la ceva timp după naștere. La începutul acestui an însă, a luat decizia de a se retrage complet din televiziune, pentru a sta mai mult cu fiica ei.

Gina a explicat atunci că programul de filmare de la ”Chefi la cuțite” era unul extrem de încărcat și că stătea mai mult de 12 ore pe platourile de filmare, mai ales în perioada audițiilor. Problemele de sănătate și oboseala excesivă au făcut-o să renunțe la emisiunea pe care o prezenta de la primul sezon, iar în locul ei a venit Irina Fodor. Recent, Gina a mărturisit că nu mai este nici măcar telespectator al producțiilor pe care le-a prezentat atâția ani. Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, vedeta a fost întrebată dacă mai urmărește show-urile de la Antena 1 la care a lucrat.

Citește și: Prin ce a trecut Gina Pistol la începutul relației cu Smiley: “Îmi era și greu să înțeleg”. Nu a lăsat niciodată să se vadă asta, dar acum a recunoscut tot

”Nu, că mă doare, nu pot să mă uit… Știi cum e, când crești ceva, o plantă, o uzi tu, pui îngrășământ, îi ștergi fiecare frunză, îi dai energie. E a ta, știi? Și pe urmă să o vezi așa, parcă… Închizi ochii și treci pe lângă, te doare. Și mă doare, că îmi lipsesc. Mie îmi place să merg, eu sunt un semn mutabil ca și horoscop, dacă mă închizi într-un birou m-ai omorât. Nu pot, eu trebuie să fiu liberă, să cunosc oameni, să văd locuri, să mă bucur vizual de tot felul de peisaje, eu omul ăsta sunt. Mă mai uit din când în când ce postează pe paginile de Instagram, dar nu pot, mă doare, mă răscolește.”, a explicat Gina Pistol.

De ce nu se mai uită Gina Pistol la Chefi la Cuțite și la America Express
Gina Pistol, într-un moment emoționant de când prezenta ”Chefi la cuțite”

Ce spune despre plecarea celor trei chefi

Gina a făcut parte din proiectul ”Chefi la cuțite” de la primul sezon. De-a lungul anilor, s-a legat o prietenie strânsă între ea și cei trei jurați, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, dar și între ea și oamenii din echipa care lucrează la acest proiect. Nu ascunde faptul că îi este dor de cei cu care a lucrat atâta timp.

Citește și: De ce a decis de fapt Gina Pistol să se retragă de la Chefi la Cuțite. Adevăratul motiv a ieșit abia acum la iveală

”Mie îmi lipsește asta, mi-e dor de echipă. Cele două proiecte sunt două proiecte în care am investit destul de mult emoțional. Eu atunci când mă bag într-un proiect de nivelul ăsta nu mă bag ca să îl văd ca pe un business, din păcate. Că până la urmă toți avem facturi la sfârșitul lunii. Mă bag pentru că eu cred și vreau să fac tot ce stă în puterea mea ca să iasă bine. Și sunt două proiecte care îmi lipsesc. Dar eu am nevoie de mine să mă adun, și copilul are nevoie de mine să fiu cum trebuie. Nu știu să zic mai multe despre plecarea băieților (n.r. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu).”, a mai spus Gina Pistol, în același podcast.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a făcut Andreea Antonescu cu toate hainele din perioada Andre
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Anunțul matrimonial scandalos lăsat de o pensionară: 'Caut un domn slab, bine îmbrăcat și...' 😲
Anunțul făcut de artista noastră, la nici un an de la căsătorie: "E foarte greu....
Cum arată la interior vila de lux, din Otopeni, în care locuiesc Jojo și Paul...
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Cristina Ich, pozată GOALĂ în pat! Imaginea INDECENTĂ e pe net
Horoscop 23 Mai 2024. Vesti bune pentru nativul Rac astazi, Scorpionii se vor face remarcați
Horoscop Zilnic Joi 23 Mai 2024. Gemenii au parte o perioadă foarte bună, iar ziua...
5 zodii își dau seama de propriile greșeli. Zodiile vor primi semne importante din partea...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Iulia Vântur, reacție inedită după ce iubitul ei, Salman Khan, a fost fotografiat în India...
Monica Anghel a slăbit 40 de kilograme! Cântăreaţa, motivul din spatele acestei schimbări radicale: "Am...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *