Momentele tulburătoare prin care a trecut Daciana Sârbu după ce a adoptat o fetiță: “Am simțit că nu pot fi o mamă bună”

Daciana Sârbu: ”Adaptarea este foarte grea de ambele părți”

Scris de: Daoud Andra

13 Dec. 2023

În urmă cu câțiva ani, Daciana Sârbu și Victor Ponta au devenit părinții adoptivi ai unei fetițe pe nume Maria. O bună bucată de timp au ținut în secret acest lucru, iar perioada de adaptare a fetiței în familia lor a venit la pachet cu multe provocări. Soția lui Victor Ponta a povestit recent prin ce a trecut la scurt timp după ce Maria a venit în familia lor.

Dificultățile cu care s-a confruntat Daciana Sârbu după adopție

Victor Ponta și Daciana Sârbu au împreună două fiice, una naturală și una adoptată. Fostul premier a fost cel care a dat vestea despre adopție, în urmă cu trei ani, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Acum, soția lui a fost invitată în aceeași emisiune, unde a vorbit despre provocările din viața de mamă.

Soția fostului premier a povestit că, în perioada în care Maria încerca să se integreze în familia lor, au trecut prin numeroase provocări. Nu a fost ușor să le depășească, însă în cele din urmă au reușit să fie o familie unită. Mai mult, Daciana Sârbu spune că a învățat multe lucruri de la fiica sa.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Victor Ponta și Daciana Sârbu. Puțini știu adevărul

”Noi am pornit pe acest drum asumându-ne că ne vom trăi alături de ea toate traumele prin care a trecut și așa se creează legătura. (…) Adaptarea este foarte grea de ambele părți, pentru că nu te aștepți la atâta furie, la atâta durere și nici nu te aștepți să oglindească în tine lucruri pe care, nu știu, ori nu le știai, ori n-ai vrut să le vezi și acum, iată, se pun pe masă, toți își pun suferințele și le tratăm împreună”, i-a mărturisit Daciana Sârbu lui Denise Rifai, în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Momentele tulburătoare prin care a trecut Daciana Sârbu după ce a adoptat o fetiță
Colaj din arhiva personală a Dacianei Sârbu

”Frica aceea că nu pot fi o mamă bună”

”Maria a scos din mine frici foarte multe. Frica aceea că nu pot fi o mamă bună. Și, da, au fost momente când am simțit că nu pot fi o mamă bună. Și le-am depășit împreună cu ea și cu cei din familie, bineînțeles, că am fost o echipă încă de la început (…) E o lecție pe care am primit-o de la Maria, că lucrurile nu se întâmplă cât de repede vrei tu.”, a adăugat Daciana Sârbu.

Citește și: Daciana Sârbu a dezvăluit secretul pentru o siluetă suplă. „Nu sunt așa pentru că mănânc cât vreau”. La ce obicei a renunțat și care este plăcerea ei vinovată VIDEO EXCLUSIV

Soția lui Victor Ponta spunea, în trecut, că ea se ocupă ca fetițele să respecte regulile, în timp ce tatăl lor este mai permisiv și le răsfață mai mult. Fostul premier mai are un băiat, pe nume Andrei, dintr-o relație anterioară. Acesta are 22 de ani în prezent.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *