Momentul care a marcat-o pe Emy Alupei. Ce spune despre Carla’s Dreams, după experiența trăită la X Factor: “M-a rănit foarte mult” VIDEO EXCLUSIV

Detalii nebănuite din culisele emisiunii

Emy Alupei a făcut parte din mai multe proiecte de televiziune, însă aceasta a devenit foarte cunoscută după ce a participat la X Factor. Artista a refuzat să se ridice de pe scaun, după ce Carla’s Dreams, din postura de jurat, a oferit locul unei alte persoane. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, fosta concurentă de la Survivor România a vorbit despre respectivul moment, explicând că încă îl apreciază enorm pe cântăreț, chiar dacă a rănit-o.

Emy Alupei, despre X Factor și Carla’s Dreams

Emy Alupei nu a vrut să se ridice de pe scaunul care putea să o ducă mai departe în competiția X Factor, astfel că mulți telespectatori au fost surprinși, căci, până atunci, nu se mai întâmplase așa ceva. Artista, aflată la Summer Fashion Gala, organizată de Alin Gălățescu, a explicat că momentul nu a fost unul regizat, ci a făcut ce a simțit:

“Multă lume a crezut că momentul e regizat, se interpretează după cum crede fiecare. A fost natural, am făcut ce am simțit. De când am pășit în industria televiziunii, am făcut ce m-a tăiat capul, nu am avut nicio limită, nimic. Ce îmi vine să zic, zic! Îmi pare rău, mi-ar fi plăcut să experimentez finala emisiunii, dar cred că totul se întâmplă cu un motiv. Momentele grele pe care le avem în viață clar au un scop, nu se întâmplă nimic așa, că nu ne iubește Dumnezeu sau nu avem noroc. Nu există, toți avem noroc! Toți suntem egali și putem să facem orice, depinde de minte și de suflet, ca să ne conectăm.”

Îl apreciază pe Carla’s Dreams

Chiar dacă nu l-a întâlnit pe Carla’s Dreams după concurs, Emy Alupei își dorește să îl vadă față în față, mai ales pentru că acesta încă face parte dintre artiștii ei favoriți. Cântărețul a rănit-o la X Factor, după cum susține aceasta:

“Niciodată. (n.r. nu l-a întâlnit pe Carla’s Dreams) Îmi doresc foarte mult asta, e ca o chestie pe care o am pe listă, să vorbesc cu Carla’s față în față, să împărtășim lucruri, sfaturi. Încă e unul dintre artiștii mei preferați, chiar dacă m-a rănit foarte mult. Consider că, chiar dacă m-a rănit, m-a ajutat mult. Să primești un reject de la un artist pe care îl idolatrizezi este ca și cum primești de la mama ta. E ca și cum: “Îl iubesc mult, de ce m-a rănit?”

La ce emisiuni ar participa din nou

În același timp, Emy Alupei ne-a mărturisit că ar participa din nou la X Factor și la Survivor România, însă nu s-a regăsit la “Bravo, ai stil!”:

“Cred că la toate. Survivor clar, sunt fiartă pe adrenalină, orice înseamnă nebunia asta. La “Bravo, ai stil!” nu prea m-am regăsit eu, oarecum. Nu este pe sufletul meu, cu etalare de haine, să ne certăm pe rochițe, nu mă regăsesc, nu cred că aș mai repeta-o. Și acela îmi place. (n.r. X-Factor) E cu muzică, tot cu adrenalină, doar că adrenalină vocală, cu emoții.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *